Няколко съвета как да повдигнете самочувствието си (Само за момичета!)

2014-05-10 14:38:00
Няколко съвета как да повдигнете самочувствието си (Само за момичета!)
Снимка: freedigitalphotos.net

Много момичета имат проблеми със самочувствието, особено в тийнейджърска възраст. Това е проблем сред повечето млади хора, които нямат увереност, че са красиви, умни и че се справят с трудностите в живота. За съжаление, често младежите не осъзнават, че наистина са ценни хора, които имат качества и потенциал, просто защото не са се доказали на околните или не получават достатъчно внимание от близките си хора.

 

При момичетата е много важно да се чувстват красиви, умни и реализирани. Повечето момичета се справят по-добре в училище, в сравнение с момчетата, но не винаги са уверени във физическата си красота. Сега ще поговорим именно за това, как да повишите самочувствието с няколко лесни трика.

 

Как реално изглеждат звездите? Много момичета имат комплекси, защото не са достатъчно слаби, красиви или секси, чувстват се прекалено обикновени. Това най-често е така, защото световноизвестните личности: певици, актриси, модели ни се струват перфектни. Всъщност това не е вярно. Много от тези жени не са толкова красиви, колкото си ги представяме, имат пластични операции, здравословни проблеми и без грим съвсем не са прекрасна гледка. Потърсете снимки на любимите си звезди и се съсредоточете върху тези, които са без грим и без красиви дрехи. Разликата ще ви увери, че вие сте в пъти по-красиви.

 

 

Чувствате се зле и не се намирате за „секси”? Опитайте този трик: мислете за тялото си като инструмент, а не като украшение. Фокусирайте се върху изображения, които ви напомнят за силата на тялото ви, като бягане, катерене или танци - как изглежда тялото ви на огледалото в съблекалнята. Това малко упражнение, може да засили вашия собствен образ и доверието две неща, които могат да окажат влияние върху това как се чувствате, когато стане дума за секс.

 

Пуснете си музика. Забравете за алкохола! Ако наистина искате да се почувствате в секси настроение, опитайте да пуснете любимата си музика. Музиката е прекрасна и носи настроение. Някои по-секси песни могат да повлияят на начина, по който мислите за себе си.

 

Купете си ново секси бельо. Това може да звучи клише, но е бърз и лесен начин да си покачите сексуалното самочувствие от 2 до 10 е с някое дантелено ново бельо, особено ако вашият размер се колебае в последните няколко години. Влезте в любимия си магазин за бельо и пробвайте на воля. Дори да не сте в перфектна форма на тялото си, когато се видите в секси оскъдни дрехи, ще се харесате. Купете си комплект сутиен и прашки, например, дори да нямате партньор в момента. Самата идея, че носите такова бельо, дори в ежедневието си, ще ви накара да се чувствате много по-красива и секси.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия