Кои места са подходящи и кои не за първа среща?

2014-05-02 14:31:00
Кои места са подходящи и кои не за първа среща?
Снимка: freedigitalphotos.net

Тийнейджърството е времето, в което човек израства и от дете се превръща в млад мъж или жена. Този процес понякога е сложен, що се отнася до характера и младежите имат емоционални сътресения. Когато се намеси любовта, всичко става още по-объркано и сложно. Днес ще поговорим повече за първите срещи.

 

Нормално е тази тема да ви интересува, защото нямате много опит. Искате да излизате по срещи и да се запознавате с нови хора. Лошото на първите срещи е, че от тях зависи дали ще има втора среща, а понякога са голям провал. Затова сега ще посочим някои подходящи и неподходящи места за първа среща. Така ще можете по-лесно да се ориентирате къде да се срещнете, за да можете да си поговорите и да се опознаете.

 

 

На кино. Много тийнейджъри решават да отидат на кино на първа среща, защото смятат, че така ще избегнат сконфузното мълчание, което понякога се получава от притеснение. Истината е, че киното не е добра идея. Ако отидете директно в киносалона, няма да има време да си кажете почти нищо преди прожекцията, а по време на филма също. Гледането на филм е романтично, но не и когато си с непознат човек.

 

Тихо кафе/друго заведение. Това е идея, която ние приветстваме. Смисълът на първата среща е да се опознаете и ако се харесате, да има втора среща. Ако отидете на някое тихо и спокойно място, в което можете да се уедините, е най-добре. Поговорете си и се опознайте. Не си мислете как ще замлъкнете и няма да можете да си кажете нищо, защото разговорът ще е скучен или темите ви ще се изчерпат. Ако сте един за друг, ще си проличи. Просто си дайте шанс.

 

Дискотека/шумно заведение. Това също не е сред нашите фаворити. Както споменахме, първата среща е време, в което трябва да се опознаете, а не да излезете и да се държите като непознати. Дискотеката е чудесен вариант, но ако вече се познавате и имате симпатии един към друг. Освен това е място, което е неподходящо за компания само от двама. Ако поканите и други хора с вас, става масова сбирка, а не първа среща.

 

Разходка в парка. Това е добра идея. Когато времето позволява, е чудесно да се разходите из някой красив парк или приятна местност, в близост до града ви. Можете да си вземете сладолед и нещо за пиене, да седнете на някоя пейка и да си говорите. Хубавото на тази среща е, че не зависи от пари, както останалите, които споменахме.

 

У вас. Това е може би най-неподходящото място, което може да ви хрумне. Ако не се познавате, идете на неутрална територия, а не в дома на някой от двамата. Вероятно гостът би се чувствал много неудобно, особено когато се виждате за първи или втори път. Освен това такава покана лесно ще се приеме като откровено предложение за секс, дори да нямаш това предвид.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия