Как стаята ти влияе на секса с гаджето?

2014-05-02 12:02:00
Как стаята ти влияе на секса с гаджето?
Снимка: freedigitalphotos.net

Замисляли ли сте се, че сексът не се влияе само от настроението, от партньора и от възбудата? Има някои други неща, които също биха дали голяма сила на сексуалните ви отношения или пък биха съсипали всичко. Сега ще поговорим за тези неща, които биха провалили секса, а именно стаята ти. Ако каните гаджето си често у вас, подреждате ли си стаята, предвиждате ли, че някой ще идва? Сега ще ти разкажем повече кое защо и как влияе.

 

Бъркотията. Тя е нещо подобно на лошия дъх или неприятната миризма на тялото. Тя сериозно може да отблъсне гаджето ви, особено ако то идва за първи път у вас. Ако вече сте двойка, това може да бъде сериозен проблем. В началото всичко може да е наред, но с времето другият ще започне да се дразни и да се ядосва на бъркотията. Стаята трябва да създава усещане за уют, комфорт и романтика. Без значение момиче или момче, постарайте се повече и вкарайте малко ред. Със сигурност няма да навреди. Старайте се винаги чаршафите да са чисти, а леглото спретнато.

 

Семейни снимки. Със сигурност обичате родителите си и цялата си фамилия, но ако ги гледате, докато правите секс не е най-приятното нещо. Това може да повлияе зле на секса и да изгубите желание за палави ласки. Най-добре е да ги поставите на място, различно от нощното шкафче и изобщо в близост до леглото. Можете да наредите снимки на вас с гаджето и природни сцени, които да носят нежност и топли цветове.

 

 

„Не" на техниката! Забравете за компютъра, смартфона, плейстейшъна и всякаква друга техника, която притежавате! Изключете телевизора, пуснете си музика или просто някое радио. Техниката може много да навреди на сексуалния ви живот. Телевизорът разсейва и няма да е приятно ако в най-горещите моменти решите да смените канала или пък смартфона звъни постоянно, защото някой пише. Ясно е, че няма как да изхвърлите телевизора и всички други устройства, но ги изключете. Сложете смартфона на тих режим, изключете телевизора и компютъра, за да се насладите максимално на партньора си.

 

Подаръци от бивши. Ако имате скъпи за вас вещи, които сте получили от бившите си и не искате да изхвърляте, най-добре е да ги скриете някъде. Ако гаджето ви дойде на гости и забележи картички, рисунки или каквито и да е подаръци от бивши гаджета, със сигурност това не е секси. Всички подаръци, снимки и други дребни вещи, свързани с бившите, скрийте в шкафа.

 

Ако подаръците от бившите трябва да държите на далече, то има някои вещи, които винаги трябва да са под ръка. Пример за това са презервативите, лубриканта и други секси принадлежности. Доста е неприятно в най-горещите мигове да се започва едно търсене на презерватив, защото това ще убие страстта. Винаги дръжте презерватив в нощното шкафче.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
paradosou
преди 10 години

ахаххахахахаххах


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия