Любопитни секс факти, които няма да забравите, след като прочетете

2014-04-23 16:38:00
Любопитни секс факти, които няма да забравите, след като прочетете
Снимка: thinkstockphotos.com

Има интересни факти, свързани със секса, които е добре да научите. Но има и такива, които ще ви изумят и които може би е по-добре да знаете. Ако все пак любопитството ви надделява и искате да научите нова и интересна информация, продължете да четете. Ще ви разкажем любопитни факти, свързани с животните, какво е било в миналото, какво е забранено и разрешено по света и др.

 

Горилите си имат харем – не само султаните имат по няколко жени. Горилите могат да се похвалят със същото. Те имат между 5 и 30 женски, които пазят. В същото време не са от най-надарените животни. Напротив! Техният пенис е около 4 сантиметра. Мъжките горили със сигурност са привърженици на тезата, че размерът няма значение.

 

Пингвините практикуват най-древната професия – може да ви се струва странно, но е факт. Доста женски извършват секс услуги на други мъжки, за да получат от тях камъчета, които са им нужни за направата на гнезда. Явно не само жените са готови да си легнат с някого, за да получат материални облаги.

 

Прасетата изпитват 30-минутен оргазъм - няма как да не им завиди човек. При мъжете оргазмът продължава около 7 секунди, а при жените около 15 секунди. Както и да го погледнем, това е далеч по-кратко от продължителността на оргазма при прасетата.

 

 

Рибата клоун може да си сменя пола – докато хората се подлагат на хирургически интервенции, за да си сменят пола, рибата клоун го прави, когато й се наложи. При тях има строга йерархия. Най-едрата риба в групата задължително е женска, следващата по големина е мъжка и има право да я опложда. Останалите риби също са мъжки, но не я оплождат. След като женската умре, мъжката, която до този момент е била втора по големина, заема нейното място. Тя променя пола си. Природата определено е доста интересна и велика!

 

Фред и Уилма Флинстоун са първата двойка, показана в леглото – интересен е фактът, че именно те двамата са първите, които са били показани по време на интимност в телевизионен праймтайм.

 

Представителите на силния пол отделят повече сперма, докато гледат порно с участието на мъже – доказано е, че господата произвеждат повече семенна течност, когато гледат порно с участието на един мъж и една или няколко жени, отколкото само с дами. Причината е еволюционна – представителите на силния пол виждат конкуренция и това ги кара да произвеждат повече сперма, за да е по-голям шансът да оплодят жената до себе си /нищо, че повечето мъже гледат порно насаме и не правят секс след това/.

 

В интернет е пълно с порно сайтове – статистиката показва, че на всяка нормална страница се падат по пет порнографски.

 

Мерилин Монро не знае що е оргазъм – красивата актриса споделила на най-близката си приятелка, че никога не е стигала до кулминацията. Това е доста странно, като се има предвид, че е сменила трима съпрузи и е имала тълпа от любовници. Или не е попаднала на опитен мъж, или просто това удоволствие й е било отнето по рождение. За съжаление, има жени, които никога не изпитват оргазъм. Поне не вагинален.

 

Мъжете, които са умрели по време на секс, са неверници – статистиката показва, че цели 85% от представителите на силния пол, които са получавали смъртоносен сърдечен удар по време на секс, са били с чужди жени. Явно Господ гледа и наказва неверниците.

 

Проститутките са по-евтини от презервативите – това обаче е само в Индия. Жените там се продават на толкова ниски цени, че сексът с тях излиза по-евтин, отколкото презервативът, който си слагат мъжете. Просто скандално!

 

Снимка: Dreamstime

 

Старите методи за контрацепция са доста странни – древните египтянки си слагали смес от мед и крокодилска тор във вагината, смятайки, че това ще попречи да се стигне до нежелана бременност. Индийките пък си поставяли слонски изпражнения. Съвременните тийнейджърки си слагат аспирин, надявайки се, че по този начин ще предотвратят бременността. Първите два метода са изключително гнусни, но и трите са адски неефективни!

 

Стриптийзьорките изкарват повече пари по време на овулация – причината е, че тогава отделят повече феромони и съответно излъчват повече сексапил. Затова, ако искате да изненадате гаджето си с еротичен танц и може да изчислите кога сте в овулация – действайте!

 

Мюсюлманите не бива да виждат гениталиите на труп – става въпрос както за обикновените хора, така и за самите гробари. Интимните части трябва да бъдат покрити с парче дърво или тухла, за да не се виждат от никого.

 

В Колорадо на мъжете им е забранено да целуват спящи жени – въпреки известната приказка за Спящата красавица, законът е написан и съществува. Интересно е обаче по какъв начин властите следят дали той се спазва. Да не би в домовете на хората тайно да са монтирани камери? Или пък жените да отидат в полицията, след като бъдат нежно събудени с целувка от мъжа, когото обичат?

 

Снимка: YouTube

 

В Хонконг убиват неверниците – обикновено, когато една жена хване мъжа си в изневеря, тя му вдига невероятен скандал и го напуска /евентуално/. В Хонконг наказанието е далеч по строго. Жената, на която са й сложили рога, има право да накаже неверника със смърт. Уловката е, че тя може да го убие и да не бъде съдена, само ако го направи с голи ръце. Но в такъв момент, благодарение на прилива на адреналин, това не е нещо невъзможно.

 

По света има доста странни обичаи и закони, затова човек трябва да е добре информиран, преди да реши да практикува секс извън родината си. Не се знае дали това ще му донесе положителни емоции и дали няма да се наложи да изтърпи наказание поради някаква безумна и нелогична причина. Затова внимавайте къде и с кого си лягате! И винаги използвайте презервативи!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия