Няколко причини да се радвате, когато се разделите с гаджето

2014-03-13 12:20:00
Няколко причини да се радвате, когато се разделите с гаджето
Снимка: Dreamstime

Всяко нещо си има своите плюсове и минуси. Това важи дори за случаите, когато гаджето ви скъса с вас. Най-вероятно няколко дни след раздялата няма да видите нищо положително в случилото се, но след време ще осъзнаете, че всяка една раздяла носи много положителни дивиденти. Вместо да седите и да кроите подли планове, с които да си го върнете на бившия, по-добре оползотворете свободното си време по друг начин.

 

Сега, когато сте свободни, може да правите толкова много неща. Вече няма нужда да се съобразявате с някого и да давате обяснения къде сте, с кого сте и кога ще се приберете. Може да правите всичко, което си поискате.

 

 

Другото положително при раздялата е, че с времето ставате все по-красиви. Скандалите изморяват и хората, които имат напрегната връзка, често изглеждат зле. Непосредствено, след като сте се разделили, ще ви бъде тежко, но след няколко дни ще осъзнаете, че вече няма с кого да се карате и това ще се отрази както на психиката ви, така и на външния ви вид. С всеки изминал ден ще ставате все по-красиви и привлекателни и бързо около вас ще се появят обожатели.

 

Когато човек има връзка, той се старае да не флиртува и да не се запознава с много нови хора. Сега, след като сте свободни, вече може да се запознавате с всеки, който ви се стори симпатичен, без да давате обяснения дали си падате по него или не. А новите запознанства могат да ви донесат само положителни емоции, а защо не и ново гадже?

 

Доста хора правят грешката да обърнат гръб на приятелите си, когато са влюбени. Те предпочитат да прекарват свободното си време с гаджето, вместо да излизат с най-близките си. Повечето хора не правят проблем от това, защото и те са същите, когато са на крилете на любовта, но този навик определено е вреден. Сега, когато вече сте свободни, ще имате достатъчно време да се реванширате на приятелите си, защото те го заслужават.

 

Ако сте от хората, които имат вредния навик да пушат и се крият от гаджето си, защото са обещали да спрат цигарите, то вече няма да има нужда да прикривате следите си. Не, че трябва да пушите, напротив, но ако ще се отказвате от тютюнопушенето, трябва да го направите заради себе си, а не заради някой друг!

 

Излизането на дискотеки сами вече не е тема табу! Повечето двойки си изграждат вредния навик да излизате навсякъде заедно, особено когато става въпрос за бар или дискотека. Сега вече може да излезете с приятелите си и да не се съобразявате колко пиете, до колко часа седите и с кои хора разговаряте.

 

Всяко нещо си има своите положителни и отрицателни страни, не го забравяйте! Затова не се ядосвайте, когато една връзка приключи! Всяко зло за добро!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Stoqn_Trakiev
преди 10 години

Не на попследно място ... падат разходите за живот :) ( http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.html )


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия