Да ближеш сладолед от тялото на партньора си ...

2014-02-25 16:44:00
Да ближеш сладолед от тялото на партньора си ...
Снимка: Dreamstime

Всеки е чувал предупреждението „Не си играй с храната!“. Е, може да забравите за това, когато става въпрос за храна и секс. Сред хората, които обичат да разнообразяват сексуалния си живот, е много модерен т.нар. "сплошинг" – това е начин на предизвикване на сексуална възбуда чрез мазане с храна - най-често с шоколад, сметана, мед и/или плодове.

 

Храната си е храна, но действа по различен начин в зависимост от това дали се консумира от чиния или директно от тялото на любимия човек. Разбира се, много по-еротично е да изядеш една ягода от гърдите на приятелката си, отколкото от купа у дома.

 

 

Интересен е фактът, че „сплошингът“ се предлага на гостите на доста хотели по света. Има доста хора, които с удоволствие биха консумирали храна от тялото на своята половинка – сладолед от гърдите, сироп по корема, ягоди около пъпа и т.н.

 

В Америка мъжете имат най-голям интерес към жените, които тежат над 150 килограма. Представете си колко храна може да се нареди върху една пищна дама.

 

Често преди консумацията на храна, влюбените се замерят с нея, като най-често това се случва с торти и сладкиши с крем, които ухаят вкусно и лесно се лепват за тялото. След това партньорите старателно се облизват, като хем се възбуждат, хем изпитват удоволствие от вкуса на храната.

 

Като цяло „сплошингът“ не се приема от всички хора за нещо нормално. Според привържениците му обаче настроението след секс, при който е включена храна, е значително по-високо.

 

Най-често използваните храни по време на „сплошинг“ са сладолед, шоколад, торти, йогурт, фъстъчено масло, ягоди, сметана, банани, суши и мед.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия