Забавни секс факти, които ще ви разсмеят

2014-02-24 15:15:00
Забавни секс факти, които ще ви разсмеят
Снимка: Dreamstime

Благодарение на интернет човек може да намери информация за абсолютно всичко. Колко любопитни факти сте научили, сърфирайки из различни сайтове? Със сигурност много и някои от тях ги помните и разказвате и до днес. На тийнейджърите темата за „секса“ определено им е една от най-интересните и затова обичат да четат статии, свързани с тях. А любопитни факти, свързани с любовта и интимните взаимоотношения между двама души има колкото искате.

 

Дали знаете най-интересното, свързано със ставащото под завивките? Продължете да четете и ще разберете:

 

 

Хората определено обичат да правят секс. Всеки ден по света се осъществяват около 120 000 000 полови сношения. Внушителна цифра, нали?

 

През 1200 година китайците изобретили „пръстен на щастието“. Той имал за задача да стимулира женския клитор и бил направен от ... клепачи на коза.

 

Днес свършиха Зимните олимпийски игри в Сочи и сигурно и там хората са правили доста секс. Или поне са имали достатъчно презервативи на разположение. През 2012 година в Лондон се проведоха Летните олимпийски игри, на които атлетите получиха 150 000 кондома, което прави по 15 на състезател. Колко ли от тях са били употребени по предназначение?

 

Знаете ли, че скоростта на мъжката еякулация може да достигне до цели 45 км/час?

 

През 2008 година кипърски археолози се натъкнали на доста интересно проклятие от VII век. То гласяло „Дано те боли пенисът, докато правиш любов!“. Така и не станало ясно кой го е написал и за кого е било предназначено.

 

Хората могат да издържат години без секс, дори цял живот. При мъжкия пор обаче нещата седят по друг начин. Той умира, ако не прави секс в продължение на година.

 

Преди години британските шпиони използвали семенната течност като невидимо мастило. Те обаче престанали да го правят, когато установили, че ако не е прясна, тя се вмирисва. Звучи доста гнусно ...

 

Знаете ли, че един мъж е в състояние да забремени всички жени на планетата? Нужни са му само две седмици. Статистиката показва, че за 14 дни всеки мъж произвежда семенна течност, достатъчна да оплоди всички дами.

 

Има хора, които намират утеха, когато им разбият сърцето, в алкохола. Оказва се, че това не е само при мъжете и жените. Винарките – мъжките плодови мушици, пият значително повече алкохол, когато са отхвърлени от някоя женска.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия