Няколко грешки, които допускаш, когато си търсиш гадже

2014-02-19 12:03:00
Няколко грешки, които допускаш, когато си търсиш гадже
Снимка: Dreamstime

Когато човек от известно време си няма половинка, започва да се пита дали проблемът е в него или в околните. Понякога наистина просто не срещаме подходящи хора, но друг път ние не знаем как да се задържим, за да привлечем нечие внимание. Затова, преди да обвините околните в каквото и да е било, погледнете себе си. Вижте кои са най-често допусканите грешки от страна на жените, когато излизат на среща с мъж, по когото си падат:

 

Прекаляват с грима – хубаво е да използвате грим и да подчертавате положителните си черти и да прикривате недостатъците си, но не бива да прекалявате с употребата му. Мъжете не харесват жени с тежък и силен грим, освен ако няма някакъв специален повод за това. По-добре заложете на нещо семпло и нежно.

 

 

Закъсняват – мъжете винаги си имат едно на ум и знаят, че повечето представителки на нежния пол закъсняват за срещите си. Това обаче не означава, че трябва да го правите съзнателно. По-добре изненадайте мъжа, с когото ще излизате, като отидете навреме и дори 5 минутки преди срещата. Той определено ще се почувства поласкан от точността ви.

 

Говорят за други мъже – никой не обича темата за бившите гаджета. Затова просто не ги споменавайте, а ако държите да разкажете някаква интересна случка, в която бившият е участвал, просто не споменавайте името му или не уточнявайте какви взаимоотношения сте имали. Споменете го просто като приятел.

 

Обличат се с неподходящи дрехи – не си мислете, че като си облечете къса рокличка ще се харесате на мъжа, с когото сте на среща. С оскъдното облекло рискувате да ви вземат за лека жена, а със сигурност не искате това да се случи. Затова се облечете секси, но нека не бъде с къси дрешки и дълбоки деколтета.

 

Слагат си маска – няма смисъл да се правите на човек, който не сте. В началото може да впечатлите въпросния мъж, но след като свалите маската си, със сигурност ще го отблъснете. Кой ще иска да има вземане – даване с някой, който е фалшив още на първата среща?

 

Парадират с това, че са на диета - хубаво е, че се грижите за външния си вид и за здравето си, но това не означава, че трябва да говорите само за това. Ако имате възможност не повдигайте тази тема. Поръчайте си нещо, което е част от диетата ви или поне няма да ви навреди много. Ако сте му на гости и нямате избор от храни и не искате да нарушите диетата си и усилията ви да отидат на вятъра, кажете му, че спазвате хранителен режим и предпочитате да не го разваляте. Повече обаче не повдигайте този въпрос и не мрънкайте, че сте на диета и затова сте кисела. Ако не се чувствате добре, просто престанете да гладувате.

 

Снимка: Dreamstime

 

Мрънкат - мъжете определено не харесват жени, които постоянно се оплакват и които нямат никакво самочувствие. Вместо да си просите комплименти, като само се критикувате и обиждате, покажете му, че се харесвате и цените качествата си. Мъжете определено се привличат от жени, които знаят колко струват и които се чувстват добре в кожата си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия