Как да си хванеш приятелка?

2014-02-12 19:30:00
Как да си хванеш приятелка?
Снимка: freedigitalphotos.net

Харесал си много някое момиче и искаш и тя да те хареса? Смяташ, че тя трябва да е твоята бъдеща приятелка? Как да се представиш в най-добра светлина? Няма формула, която да работи винаги, всяко момиче е уникално, но все пак ще ти дадем няколко съвета как да подобриш шансовете си и да имаш успех с момичето, което харесваш.

 

Хигиена. Като за начало е много важно да изглеждаш добре и спретнат. Момичетата не харесват мърльовци. Преди да я поканиш да излезете, вземи душ, избръсни се, приведи се във вид, напръскай се с дезодорант. Ако винаги си чист и спретнат, това е супер, ние просто напомняме.

 

Външен вид. Не е добра идея да „се изтупваш" прекалено, никой не иска от теб да се появиш с костюм на първата ви среща. Важното е да изглеждаш добре. Сложи си чифт прани дънки и си среши косата. Това си е напълно достатъчно. Момичетата обичат да виждат, че си направил усилие и си се сетил да се погледнеш в огледалото преди да излезеш. Това ще ги впечатли.

 

Срещата. Всяко момиче обича да бъде поканено на среща много повече, отколкото тя да кани. Щом си решил да изведеш някъде момичето, трябва да решиш къде да ходите. Подбери мястото, така че да ѝ хареса, а ако не я познаваш добре, заведи я в някое тихо и спокойно кафе, където да можете да си поговорите и да се опознаете. Задължително я изпрати. Това е много важно, защото така показваш, че те е грижа за нея.

 

 

Приятелство. Ако искаш момичето да те хареса, покажи ѝ, че ти пука за нея. Как? Изслушвай я. Когато тя говори, ти я изслушвай, не я прекъсвай постоянно, а покажи, че следиш мисълта ѝ. Ако ти прави впечатление, че тя прекалява с говоренето или слушаш само празни приказки, то това момиче не е за теб. Ако разговорът върви и е приятен, значи можеш да я поканиш отново да се видите.

 

Кажи ѝ нещо мило. Излезли сте и на теб ти е приятно, наслаждаваш се на срещата ви и искаш да я видиш пак. Тогава направи така, че тя да го знае. Не е нужно да си прекалено директен, просто ако си харесал нещо конкретно в нея, кажи ѝ го. Тя ще го оцени.

 

Не си мисли, че трябва да излизаш с момичета, само защото приятелите ти го правят. Ако не си харесал никое момиче или не се чувстваш готов за връзка, не бива това да те притеснява. В тийнейджърските години е нормално да имаш гадже, но е нормално и да не искаш да имаш. Няма определена възраст, когато трябва да започнеш с ходенето по срещи.

 

Съветваме те да спазваш някои неща, когато сваляш момиче. На първо място не се дръж с нея както с приятелите ти, тоест не се шегувай прекалено с нея, защото може да ти се обиди. Гледай я в очите, не в бюста. Усмихвай се и се дръж така че да покажеш, че те интересува това, което тя казва. Бъди учтив, не си мисли, че да ѝ отвориш вратата е старомодно, тя ще се зарадва и ще го оцени. Не бързай, уважавай чувствата ѝ.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Баща Ти
преди 10 години

Авторе, с тия съвети колко момичета свали?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия