Какви извинения да използвате, за да скъсате с гаджето?

2014-02-06 10:46:00
Какви извинения да използвате, за да скъсате с гаджето?
Снимка: Dreamstime

На почти всеки му се е случвало да започне връзка, която иска да прекрати след няколко седмици или месеца. Причините може да са най-разнообразни. Важно е обаче да съберете достатъчно смелост и да кажете на половинката си това, което мислите. Или поне това, което ще приеме добре и няма да се почувства излъгана. Не може да отидете при партньора си и да му кажете, че вече не го харесвате. Затова използвайте някое от извиненията, които ви предлагаме:

 

Искам коренно да променя живота си – кажете, че имате намерение да се промените – да отидете да учите в друг град или държава, да започнете да изучавате усилено език, да се запишете като доброволец и т.н. Все неща, които ще вземат голяма част от свободното ви време и това няма да ви дава възможност да обръщате достатъчно внимание на гаджето си. А вие знаете, че то има нужда от такова и не искате да го лишавате от пълноценна връзка. Затова предпочитате да се разделите и всеки да поеме по пътя си.

 

 

Трябва да наблегна на ученето/работата – може да ви звучи несериозно, но ако ви предстоят изпити или матури или пък сте в преломен момент от кариерата си, напълно нормално е да искате да насочите вниманието си в тази посока. А често любовта пречи на човек да е максимално концентриран и това може да доведе до провала му.

 

В последно време моногамията не ми се отдава – повечето хора имат етапи от живота си, когато нямат нужда от сериозна връзка. Те предпочитат да прекарват свободното си време в компанията на различни партньори. Използвайте това като оправдание. Никой няма да иска да има вземане – даване с човек, който изневерява или поне му се иска да го прави.

 

Срещнах някого – това оправдание определено не се приема лесно, но пък върши работа. Какво да направите, че пътищата ви са се пресекли и сте се влюбили? А гаджето ви какво да направи? И да се ядосва, и да не се, нещата няма как да се променят. А и самият факт, че сте си позволили флирт с друг човек, докато сте били обвързани, показва, че не сте сериозен човек и бързо ще ви оставят на мира.

 

Имам чувства към бившето си гадже – това определено е доста реалистично извинение, което винаги върши работа. Кажете на партньора си, че го харесвате и си прекарвате добре, но все още имате чувства към бившето си гадже и не може да се отърсите напълно от тях. А това вреди на връзката ви, защото не може да се отпуснете и да се отдадете напълно на новия си партньор. Затова предпочитате да останете сами.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
newdivide
преди 10 години

Какво си мислят жените, когато отказват със следните 10 фрази: 1.Ти си ми като брат. (Ти си последният, с когото бих излязла) 2. Имаме малка разлика в годините (Ти си развалина) 3. Ти не ме привличаш в този смисъл. ( Ти си най уродливият ***, който познавам) 4. Трябва да съм наясно с чувствата си. (И без такъв *** си имам достатъчно ухажори) 5. Вече си имам приятел. (Ако мога така да нарека котарака си) 6. Не излизам с колеги. (Не бих излязла с теб даже, ако работехме в различни градове, да не говорим пък в една и съща сграда) 7. Не ти, а аз съм причината. (Ти си причината, не аз) 8. Искам да направя кариера. (Даже такава скучна работа като моята е за предпочитане пред теб) 9 .Дала съм обет за безбрачие. (Само за пред такива *** като теб) 10. Нека си останем приятели. (Искам да споделям с теб за всички мъже, с които се срещам и спя) Какво си мислят мъжете, когато отказват със същите 10 фрази: 1. Ти си ми като сестра. (Ти си грозна) 2. Имаме малка разлика в годините (Ти си грозна) 3. Ти не ме привличаш в този смисъл. (Ти си грозна) 4. Трябва да съм наясно с чувствата си. (Ти си грозна) 5. Вече си имам приятелка. (Ти си грозна) 6. Не излизам с колежки. (Ти си грозна) 7. Не ти, а аз съм причината. (Ти си грозна) 8. Искам да направя кариера. (Ти си грозна) 9. Дал съм обет за безбрачие. (Ти си грозна) 10. Нека си останем приятели (Ти си грозна) xDD


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия