Искате да се вталите? Разкарайте гаджето!

2014-02-05 11:15:00
Искате да се вталите? Разкарайте гаджето!
Снимка: Dreamstime

Да се отървеш от излишните килограми не е лесно, особено когато нямаш мотивация за това. Понякога обаче това се случва, без да го желаеш. Учени установиха, че жените отслабват най-лесно, след като сърцето им бъде разбито. Те губят средно по 2.3 килограма в първия месец след раздялата, пише в. „Daily mail“.

 

Ако не се влюбят отново в близката една година, зарязаните дами губят до 6.35 килограма от теглото си.

 

 

Когато човек се раздели с половинката си, към която все още има чувства, обикновено губи апетит и изпада в апатично настроение. Освен, че жените губели килограми заради стреса, който преживявали покрай раздялата, те решавали, че трябва да изглеждат максимално атрактивно, за да си намерят ново гадже.

 

77% от жените споделили, че са били значително по-слаби като необвързани, отколкото когато са имали половинка.

 

Представителките на нежния пол, които сами решават да прекратят връзката си, отслабват два пъти по-малко. Те се разделят само с 1.36 килограма първия месец и 3.1 килограма за една година. Това показва, че е важно кой кого зарязва и как се чувства човек след раздялата.

 

Пагубно за фигурата се оказва намирането на нов интимен партньор. 75% от жените споделили, че видимо напълняват по време на своето романтично изживяване и че колкото по-дълга е връзката им, толкова повече килограми трупат.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия