Кои са афродизиаците на всяка зодия? [част втора]

2014-02-07 19:30:00
Кои са афродизиаците на всяка зодия? [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сега ще ти разкажем кои са любимите храни на всяка зодия, които действат възбуждащо и повишават либидото, но ще ги класифицираме според зодията. Както знаеш зодиите са дванадесет и се делят на четири типа – огнени (овен, лъв, стрелец) , земни(телец, дева, козирог), въздушни(близнаци, везни, водолей) и водни (рак, скорпион, риби).

 

Огнените знаци обожават джинджифил и други остри вкусове като люто, например или с много подправки. Земните зодии обожават какао, кофеин и някои силни аромати. Въздушните си падат по горски плодове, а на водните им действат рибата и морските деликатеси.

 

Везните са чувствени натури, които обичат да споделят и да изслушват събеседника си, който да им разкаже проблемите си. Добри психолози са и за тях е важно не просто да се нахранят, а да бъдат предразположени чрез храната към приятни разговори. Ще зарадваш много гаджето везна, ако сервираш паста или картофи. Можеш да заложиш и на печени ябълки. Не забравяй музикалното оформление за вечерта.

 

 

Скорпионите, може би, нямат нужда от афродизиаци под каквато и да е форма, но все пак ако искаш да изненадаш партньора скорпион, заложи на нещо рибно. Може да бъде блюдо от различи морски дарове, скариди с ориз и зеленчуци е перфектно решение.

 

Стрелците са огнен представител, те са похотливи и са склонни да сменят сексуалните си партньори доста често. Няма да сбъркаш ако изненадаш твоя стрелец със стриди. Смятат се за естествен афродизиак. Друга храна, която ще изкуши огненият стрелец, това е синьото сирене. За десерт може да сложиш на масата фурми, няма да сбъркаш със сигурност.

 

Козирозите са спокойни и стабилни. Един козирог ще оцени кулинарните ти умения, особено ако сложиш няколко ястия на масата. Те са доста енергични, дори обичат да се хвалят с това. За тях афродизиаците са какао, кофеин и шоколад. Ще омаеш козирога с шоколадов сладкиш. Представителите на тази зодия обичат последователността, така че действай подред, първо вечерята, после ласките.

 

Водолеите са експериментатори, за тях са подходящи по-ексцентричните ястия, комбинацията на различни вкусове. Ако не си много навътре в кулинарията, можеш да сервираш на твоя водолей мед, орехи и сушени плодове върху плодова салата. Водолеите са романтични, така че се отдайте на прекрасните мигове заедно, отпуснете се и се отдайте изцяло на момента.

 

Рибите са чувствителни и ще оценят високо отдадеността, с която готвиш. Както при другите водни зодии, няма да сбъркаш ако залобиш на морски деликатеси. Рибите обичат тайните авантюри, можеш да разиграеш сценката, че сте двама непознати, които случайно вечерят на една маса.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия