Защо той не ви кани на втора среща?

2014-01-29 12:30:00
Защо той не ви кани на втора среща?
Снимка: Dreamstime

Повечето хора се притесняват доста, преди да отидат на първа среща. И има защо. Все пак човек само веднъж може да остави първо впечатление у някого. За да не си останете само с първата среща и да стигнете до втора и нещата помежду ви да се развият, вижте кои неща трябва да избягвате да правите:

 

Не показвайте вредните си навици – не, че трябва да се криете и да се правите на такава, каквато не сте, но все пак се старайте да прикриете, до колкото е възможно, вредните навици, които имате. Мъжете не си падат по жени, които пушат, пият редовно и псуват с или без повод. Представителите на силния пол предпочитат да имат сериозна връзка с възпитани, умни и здрави жени.

 

 

Не се дръжте надменно – хубаво е човек да се чувства добре в кожата си и да не се притеснява, когато е на среща, но това не означава, че трябва да се държи надуто. Мъжете определено избягват контактите с надути момичета, които си мислят, че всички са им длъжни. Дръжте се приятелски настроено и по никакъв начин не показвайте, че нослето ви е вирнато, дори наистина да сте такъв човек и да имате покритие на самочувствието си.

 

Бъдете съсредоточена - как очаквате да излезете отново, ако през по-голямата част от срещата ви сте имали блуждаещ поглед и сте си мислили за нещо друго. Ако имате проблеми, от които не може да се откъснете, по-добре отложете срещата, вместо да сте там тялом, но не и духом. Никой не би искал да излезе отново с някой, който с поведението си показва, че му е скучно и предпочита да се намира на друго място с друг човек.

 

Не се дръжте като мъж – някои жени просто не умеят да се държат като дами. Но, за да имате успех сред представителите на силния пол, трябва да се научите. Не се заблуждавайте, че мъжете си падат по мъжкарани. Напротив! Един мъж иска жената до него да бъде стилна и грациозна. Забравете да псувате, да пиете в индустриални количества, да люпите семки и да сваляте наред.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия