Искате да се разделите с гаджето си? Сега е моментът!

2014-01-16 15:31:00
Искате да се разделите с гаджето си? Сега е моментът!
Снимка: Dreamstime

Преди известно време ви споменахме, че първият понеделник след началото на новата година има най-много разводи. Причината е, че доста семейства са се изнервили покрай празниците и са прекарали прекалено много време заедно, което не е характерно за тях и това е довело до излишни скандали и дрязги.

 

Оказва се, че през януари има както много разводи, така и доста раздели, пише в. „Daily mail“. Най-честите причини са желанието за ново начало, проблеми с парите и натрупване на негативни емоции покрай празниците /което е доста иронично, защото празниците би трябвало да носят само добро настроение/.

 

 

Освен през първия месец от годината, доста двойки слагат край на взаимоотношенията си през декември и март.

 

След като специалистите направили проучване, станало ясно, че месецът от годината оказва голямо влияние върху решението на човек да се раздели с партньора си.

 

Статистиката показва, че януари е един от най-тъжните месеци в годината. Времето навън е мрачно, студено и това води до депресия, умора и липса на настроение. Вместо двойките да излизат навън и да се забавляват, те си седят предимно у дома и все си намират глупави поводи да се скарат. Когато на един човек му липсва разнообразие и развлечение, той се изнервя и се пали за дреболии.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия