Кога не е опасно да правиш "секс за последно" с бившето си гадже?

2014-01-15 16:59:00
Кога не е опасно да правиш
Снимка: Dreamstime

Има двойки, които решават да правят секс, преди да сложат край на връзката си. Сигурно си мислите, че не са много, но истината е, че това се практикува често. Но дали е разумно да се прави? Ако искате да правите секс за последно с бившия си, но не знаете дали това няма да навреди на него или на вас, прочетете кои са случаите, когато това е нещо безобидно:

 

Разделяте се по взаимно съгласие – това се случва доста рядко, но се случва! Ако любовта просто си е отишла, но вие сте запазилите топли чувства един към друг, нищо не ви пречи да направите един прощален секс.

 

 

Искате да сте „friends with benefits“ - ако и двамата си нямате гаджета, може да задоволявате нуждите си взаимно. Тоест може да направите не само секс за последно, но и да го правите известно време. Но за да няма някой, който да се чувства зле от това, трябва и двамата да нямате чувства един към друг. Все пак е по-добре да си лягате с човек, когото познавате и на когото имате доверие, отколкото с различни.

 

Разделяте се заради разстояние, а не поради липса на любов – ако сте решили да сложите край на взаимоотношенията си, защото ще живеете далеч един от друг, то тогава сексът за сбогуване си е направо задължителен. Отдайте се за последно на човека, когото обичате. Пък не се знае, може това да не е прощалният ви секс. Животът е много интересен и поднася на хората изненади, когато най-малко очакват. Възможно е раздялата ви да е временна. Затова запазете добрите си чувства и след време, ако отново се сближите с въпросния човек, по-лесно ще се върнете към миналото и ще възобновите връзката си, ако и двамата имате желание за това.

 

Нямате чувства и емоции към този човек – много е важно да НЕ правите секс с бивше гадже, ако все още го обичате. Това ще повлияе зле на психиката ви и ще ви отнеме доста време, докато превъзмогнете случилото се. Затова помислете хубаво, преди да се пъхнете отново в леглото му! Не се оставяйте да ви прелъсти или да ви наговори куп глупости за миналото, да ви разнежи и след това да прави секс с вас, но не защото ви обича, а просто защото иска.

 

И двамата си имате нови гаджета – определено не е добра идея да правите секс, ако си имате нови партньори, защото това означава да им изневерите. Но вие си преценявате дали искате да го направите или не. Ако и двамата имате желание за един последен секс, ако и двамата смятате, че след това няма да ви гризе съвестта – то направете го и нека това си остане вашата малка тайна.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия