Няколко мита за секса [част втора]

2014-01-11 16:30:00
Няколко мита за секса [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Кои са най-често срещаните сексуални заблуди? На практика в днешно време повечето традиционни разбирания от миналото, вече съвсем не са верни. Други пък са психически обосновани и са истина. Сега ще ти разкажем повече.

 

Колкото по-дълго, толкова по-добре. И това твърдение не е вярно. Сексолозите твърдят, че мъжът може да достигне до оргазъм за средно 2 минути, а жената – за 12. Това означава, че по-дългият секс би донесъл удоволствие на жената.

 

Практиката показва, че в много от случаите желанието на мъжа да демонстрира своята издържливост, се приема като скучно и фалшиво от жените.

 

Жените винаги могат да водят разговор, дори по време на секс. И това не е вярно. За жените сексът е средство на комуникация. Дамите нямат нужда да говорят по време на секс, затова запазете разговорите за по-късно.

 

 

Мъжете тип „мачо" винаги са най-харесвани от жените. Това също не е вярно. Харесват се, но не и на всички жени. В периода на овулация тези мъже могат да привлекат интереса на жените, но през останалото време – не. В периода, благоприятен за оплождане, жената подсъзнателно избира мъже с по-ярко изразена мъжественост. Но когато става дума за сериозна връзка, обич и внимание, мъжете-мачо не са предпочитани. Те не се смятат за грижовни и верни.

 

Сексуалните играчки винаги разпалват страстта. Не е вярно. За жените вибраторът може да е интересен, но само когато са сами. Освен това омръзва, според тях. За жените е не е важен само оргазма, а ласките, израза на чувства, така че не може механиката да се замени с мъжката плът.

 

Размерът има значение. Не е вярно. Дължината е реален повод за комплекси на доста мъже. Те често пъти са готови на какво ли не за удължаване на мъжкото достойнство. Изследвания показват, че не дължината,а дебелината е важна, колкото повече, толкова по-добре. Впрочем и това не е абсолютна истина, защото всяка жена е различна, някои са по-тесни, други – по-широки. Това означава, че някои дори може да ги боли, а на други да не им стига.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
hristo99
преди 10 години

Средно 2 минути? Демек половината мъже за по-малко?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия