Най-силната и истинска любов човек намира, докато е ученик или след 40-те

2014-01-07 16:16:00
Най-силната и истинска любов човек намира, докато е ученик или след 40-те
Снимка: Dreamstime

Голяма част от жените, което вече са над 25-30-годишна възраст и си нямат сериозен партньор до себе си, се притесняват, че ще останат „стари моми“ и никога няма да срещнат любовта на живота си. Трейси Кокс, известна секс експертка, обаче е на друго мнение. Тя твърди, че намирането на партньор на 45 и повече години носи най-голямо удовлетворение на жената.

 

Истински щастливите двойки са намерили любовта на живота си, когато са били ученици или след 40-годишна възраст. И при вторите изневерите са значително по-рядко, защото имат понижено либидо и съответно по-малко желание за изневяра.

 

 

Двойките, които се събират, докато са още тийнейджъри, израстват заедно. Те се разбират добре и изпитват силна привързаност един към друг. Те стават възрастни заедно, имат едни и същи интереси през цялото време, съзряват почти едновременно, вървят в една посока и това ги сближава много. Тяхната връзка е изключително здрава, като основната причина за това е, че не са имали други връзки и не могат да направят сравнение какво е да си с друг човек.

 

Ученическата любов отговаря на идеалите на хората – тя е лесна, безболезнена и без сериозни усложнения.

 

Хората, които са прекалено любопитни, амбициозни и взискателни рядко се задържат заедно с ученическата си любов, но за сметка на това се влюбват силно, когато прехвърлят 40-те години. Те обичат свободата си и не са привърженици на сериозните връзки, затова трудно се обричат на някого в своите 20 и 30 години.

 

Затова пък те са истински щастливи, когато минат 40-те. Вече не са така ревниви, нямат нужда от разнообразие, не се оглеждат постоянно за някой по-добър партньор и т.н. Колкото повече човек остарява, толкова по-наясно е с това какъв човек иска до себе си до края на дните си.

 

Затова не се притеснявайте, ако нямате сериозни връзки и не може да се задържите дълго време с един човек. Явно сте по-свободолюбив характер и имате нужда от повече лично време. Рано или късно ще намерите половинката си. Тя е някъде там и също ви търси!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия