Всеки един от нас е стигал до определен етап във връзката си, когато поради една или друга причина изпитва липса на внимание. Жените са доста особени в това отношение. Следвайки своята логика, те достигат до заключението, че най-правилния ход за изясняване на положението е разговорът или по-точно въпросите. До тук всичко изглежда добре, но идва момента, когато вместо добре формулиран въпрос, чрез които да установят чувствата ви към тях те изригват с няколко невероятно досадни и безсмислени въпроси. Ето 3 от тях, които, момичета, никога не задавайте на половинките си:

 

 

Изневеряваш ли ми?

 

Изневярата е момент от връзката, който е пагубен за мнозина, затова ако сте сигурни, че така съществува, то по-добре попитайте защо ви изневерява, а дали се случило. Безсмислено е да губите времето си в празни приказки и плоски лъжи. Ако обаче само предполагате, то задаването на този въпрос, определено не е оферта за вас. Той само ще издаде на партньора ви, че нямате доверие в него и най-вероятно ще се отрази неприятно на връзката ви. Не го позволявайте.

 

Обичаш ли ме?

 

Това е един от най-брутално безсмислените въпроси. Тъй като вие сами може да си отговорите на въпроса. Ако мъжа до вас не ви обича, то той нямаше да е с вас. Разбира се, има възможност да ви излъже, но щом имате връзка, то би трябвало да се познавате доста добре и лесно да познаете, ако ви лъже. В крайна сметка резултата от питането на въпроса е, че партньора ви ще се чувства притиснат от непрестанните ви глупави въпроси, или пък другото възможно развитие е, вие да бъдете излъгани и да осъзнаете, че въпреки отговора му с "Да", той не ви обича. Каквото и да се случи, едва ли ще е резултатът, на който сте се надявали.

 

Липсвам ли ти?

 

Отново доста глупав въпрос. Първо едва ли някой ще ви отговори с не и второ, лесно може да си отговорите на въпроса, ако наблюдавате партньора си. Ако вие наистина му липсвате, то той ще отделя доста внимание на всяка минута с вас и дори да не ви казва така исканите от вас думи – "Липсваш ми", то неговите действия ще крещят, че жадува за още миг с вас.

Автор: ИъН Здравчев