Кои белези от външността му разкриват какъв е в леглото? (+18)

2013-12-01 12:00:00
Кои белези от външността му разкриват какъв е в леглото? (+18)
Снимка: freedigitalphotos.net

На всяко момиче се е случвало да си хареса момче и в същия миг да поиска да получи отговори на десетки въпроси. Въпроси, чиито отговори понякога изискват сериозно и задълбочено познаване на конкретното момче. Едни от най-актуалните въпроси в тийн-възрастта са тези за секса.

 

Ако те вълнува живо дали момчето, което е обект на твоите трепети е добър любовник и искаш да научиш това веднага, спри да се самоизяждаш от любопитство. Ако се срамуваш да подходиш смело към разговор, така че сам да се издаде, ето няколко често срещани индикации за това дали е добър любовник. Естествено, не може да се гарантира това за всяко момче. Грешка е да вярваш на 100%, че с една проявена такава черта си попаднала на Дон Жуан, но вероятността да останеш приятно изненадана от ласките му, след като си констатирала четири или пет, е висока.

 

Лицето му. Без значение дали харесваш бонбонени момчета със сресани перчеми, грижливо оформени вежди и гланц за устни или строги физиономии на мачовци, има лицеви особености, които разкриват сексуалните му способности. Скулестото лице говори за тестостеронна бомба. Ако то е завършено от силно изразена долна челюст, акциите се вдигат още повече. Снижените надолу към очите вежди също са отличителна черта, с която природата ни подсказва, че това е лице на мъж-експлозив в леглото.

 

 

 

Погледът му. Второто, върху което се спираш често, е погледа му. Ако се задържа върху теб по-дълго и буквално те „съблича с очи", то значи е хлътнал и ви очаква вълнуваща първа нощ заедно. Но пък това не е гаранция, че е добър като човек и ще си паснете интелектуално.

 

Начинът, по който се целува. Вторият признак за сексуална мощ е начинът, по който той се целува. Идеята не е просто да си пъхне езика в устата ти и да очаква същото от теб, а да те изучава чрез устните си, да те „гали" с тях. Прави ли го умело, то бъди сигурна, че е нежен любовник.

 

Начинът, по който говори. Третият сигурен знак, че той е доста опитен и знае какво прави, са нещата, които тихо ти шепти, докато сте сами, но все още не сте стигнали до секс . Ако ти обяснява какво би направил с теб и от това потръпваш, то бъди сигурна, че сте идеалните сексуални партньори.

 

Начинът, по който те докосва. Допирът е следващият признак. Уж небрежното галене по косата, леките докосвания на лицето или на ръката са сигнал, че момчето е готово на подвизи в леглото именно с теб. Увереност и смело действие са характерни за мачовци и момчета, които безрезервно биха се раздавали в името на твоето удоволствие. Особено, ако са в комбинация с търпение и неприбързаност.

 

Чете между редовете. Мъжете, които четат между редовете това, което една жена им казва, също са идеалните сексуални партньори. Щом има желание да те изслушва и внимателно да вниква в това, което му говориш, значи шансът да не си поредният сексуален трофей е доста висок. Да се показва като концентриран и с аналитичен ум е присъщо на природно интелигентните момчета. А интелигентните хора правят интелигентен секс. Хубав секс.

 

Като заключение – не се впускай в прибързани заключения. Предпазливо и търпеливо му дай шанс да се покаже като надежден или безнадежден. Щрихирай си образа му по тези характеристики, но позволи на него да довърши цялостния портрет.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия