Момичетата със самочувстие се наслаждават повече на секса

2013-11-30 16:30:00
Момичетата със самочувстие се наслаждават повече на секса
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е основна градивна единица в съвременния живот на хората. Липсата или нередовният и некачествен секс повишават нивата на хормона кортизол. Той е познат още като хормон на стреса. Стресът, от своя страна пък, води до изнервеност и нестабилност във връзката. Получаването на оргазъм от жените не е толкова лесна задача, колкото си мислят мъжете. Оргазмът при жените не винаги е свързан с интимните докосвания и проникването.

 

До голяма степен оргазмът при жените е и психическо преживяване. За да бъдат удовлетворени от секса жените трябва да се чувстват красиви, харесвани и желани.

 

Повечето жени изпитват притеснение когато мъжете виждат голото им тяло. За да се отпусне партньорката и да се наслади на секса, мъжа трябва да й покаже, че тялото й е привлекателно. От своя страна, на мъжете им допада мисълта за инициативна жена – за възбудена жена. Когато дамите демонстрират своята настървеност, мъжете се възбуждат светкавично.

 

 

Няма афродизиак, който да се мери с чувството породено в един мъж от жена, жадна за сексуални удоволствия. Веднъж възбуден толкова силно, вашият партньор на драго сърце ще ви отнеме водещата роля и ще бърза да ви подчини сексуално. Така че, мили момичета, не се свенете да демонстрирате самочувствие пред любимия. Вашето удоволствие зависи от това.

 

Жените трябва да уважават тялото си, както и да изглежда то. Това е основно, за да се насладят максимално на секса. Мъжете харесват различни типове жени. Едни харесват по-пухкави, други харесват по-слаби, но щом са решили да бъдат интимни с теб това означава, че ги привличаш сексуално. Повечето момичета не подозират, но може би точно по-голямото им дупе е една от причините приятелят им да е луд по тях. Вместо да се чудиш с какви изтощителни диети да съсипеш това бижу, подчертай го! На приятеля ти ще му допадне.

 

Други, вероятно ще бъдат изумени, че има мъже, които не харесват големи гърди. Животинска възбуда на тези представители на силния пол носят малки и стегнати гърди. Доказателство за това са множеството мъже, които са силно привлечени от азиатските жени. Не малката очна цепка допада на момчетата, а по-малките по размер гърди.

 

Ако пък си притежателка на големи женски достойнства, подходящи за теб биха били изрязаните деколтета. Ценителите на тези прелести ще ти депозират вниманието си веднага.

 

Самочувствието и себеуважението са ключови за пълноценното наслаждаване на секса.

 

Една мъдра източна поговорка гласи: „Душата обитава тялото. Ако не уважаваш и обичаш тялото си, къде ще живееш?" Ако жената се научи да уважава тялото си и да се харесва такава каквато е, то тогава ще може да се отпусне и да се наслади максимално на секса с избрания от нея партньор.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия