Как да го подлудиш в леглото? (+18)

2013-11-28 14:15:00
Как да го подлудиш  в леглото? (+18)
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Всяко момиче иска да е привлекателно и секси за противоположния пол. Особено в младежките години темата за секса, за това колко сме привлекателни към околните и дали сме търсени и интересни, е много важна за младите момичета.

 

Със сигурност се питаш как да побъркаш гаджето ти от кеф, как да го накараш да се чувства специален и единствен като го възбудиш на макс. Колкото и да ти е странно, ти може да си много по-привлекателна за него, отколкото порното, с което е свикнал. Дори да знаеш, че гледа, това не значи, че ти не му харесваш.

 

Сега ще ти разкажем какво ще го подлуди в леглото и ще го възбуди до максимум:


Секси бельо. Няма как да ти кажем с точност какво ще се хареса на гаджето ти, защото всеки има различен вкус, но е ясно, че ще го подлудиш от удоволствие ако го изненадаш по този начин. Според сексолозите мъжете се възбуждат и от самото отношение на жената, която носи бельото. Затова цялото ти поведение трябва да е предизвикателно и секси. Трябва да се отпуснеш и да си спокойна, а и пред гаджето няма за какво да се притесняваш.

 

Мъжете се възбуждат и от риза, леко разкопчана в горната си част. Това ги кара да си представят какво има отдолу и да си фантазират. Тениска, която едва покрива дупето ти, също ще го прати на седмото небе. Диоптрични очила ще му напомнят за вечната фантазия за секретарката.

 

 

Повечето мъже полудяват от кеф, когато чуват партньорката си да стене по време на секс. Учестено дишане, заглушено пъшкане, това наистина се харесва на мъжете. Викането, по-скоро би убило възбудата им. Затова, не се притеснявай да показваш, че сексът ти харесва.

 

Мръсните думи. Много мъже признават, че намират за страшно секси гаджето им да им шепне мръсотии по време на секс. Ако ти се иска да му кажеш нещо по-грубо, не се колебай, но ако не ти идва отвътре и е насилено, знай, че няма да се хареса.

 

Мъжете обожават естествените аромати като портокал и ванилия. Те събуждат нежност и желание. Етеричните масла също могат да бъдат използвани за да предизвикат възбуда и страст.

 

Според британски учени мъжете се възбуждат, когато жената е разгневена. Това се обяснява с факта, че когато е напрегната, гърдите й стават по-повдигнати, дишането е учестено, а погледът хвърля искри. А и какво по-хубаво от секс за сдобряване?

 

Женственият поглед е много важен за мъжа. Важно е как гледаш, какви движения имаш, как се държиш, притежаваш ли грация и нежност.

 

Влажните и сочни устни са много страстна гледка за мъжете. Лъскавите устни влияят сексуално на мъжа. Не си слагай ярки червила, а заложи на влажност и естествени тонове.

 

Друго, което подлудява момчетата – това безспорно са токчетата. Не се колебай да го изненадаш облечена в секси бельо и високи обувки.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия