Няколко интересни факта за секса, които звучат невероятно

2013-11-26 15:00:00
Няколко интересни факта за секса, които звучат невероятно
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е сериозно и отговорно нещо. Не бива да бъдеш лекомислен/а относно сексуалните ти контакти, защото здравето ти е най-важно. Сега обаче сме подбрали някои забавни и любопитни факти за секса, които ще те накарат да се посмееш.

 

По-голямо удоволствие в лявата половина. Според експерти, съществува особена зона около клитора, която е най-чувствителна освен това лявата част на клитора е мястото, което ще ти достави най-много удоволствие.

 

Най-голямо желание. Понякога жените имат много по-силно сексуално желание в някои дни. Тези дни са именно дните на овулация. Тогава нивото на тестостерон в женския организъм се покачва до най-високите си нива и затова на жените им се прави повече секс тогава. Проблемът е, че тогава шансът за забременяване е огромен.

 

Сперматозоиди. Един сперматозоид съдържа 37.5 MB ДНК информация. Количеството сперма, което изхвърля мъжът по време на еякулация се равнява на трансфер на данни от 15.875 GB.

 

По-красива след секс? Когато жената се чувства секси и красива, нивата на естроген в тялото ѝ се увеличават двойно. Може да не ти се вярва, но това увеличение на естрогена прави косата на жената по-бляскава, а кожата ѝ – по-нежна и гладка.

 

На всяка секунда, в света се продават по 7 хапчета Виагра.

 

Жените могат да забременеят до 8 дни след полов контакт. Някои изследвания показват, че сперматозоидите могат да живеят в тялото на жената до осем дни и да оплодят яйцеклетката, когато дойде периода на овулацията.

 

 

Оргазмите могат да направят жената по-креативна. Един оргазъм повишава усещането за увереност в себе си, креативност и са по-спокойни за да се отдадат на работа.

 

Добра хидратация. Да си добре хидратирана ще ти позволи да имаш по-силни оргазми. Причината е, че в организма има повече флуиди, когато е хидратиран. А те са виновниците да достигнеш по-лесно до оргазъм.

 

Вагината на всяка жена е уникална и нервните окончания са разположени по различен начин на всяка жена. Това означава, че всяка жена има нужда от различни методи и ласки за да стигне до оргазъм, няма универсално правило.

 

Сексът продължава 10 минути. Всички сме гледали онези романтични филми, в които двойки прекарват по цяла нощ в ласки и удоволствие без да си починат, да ядат или да ходят до тоалетна. Това обаче е само в киното. Истината е съвсем различна и това не трябва да те плаши. Изследователи са определили, че средната продължителност на половия акт е около 10 минути.

Противозачатъчните могат да намалят либидото. Какъвто и да е хормонален метод за контрацепция може да намали сексуалното желания на жената, което е страничен ефект.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия