Сексът може да е един, но неговите разновидности са много! Ако искате да сте наистина доволни от сексуалния си живот, то трябва да опитате от всичко или поне от нещата, които ви допадат. Вижте видовете секс, които не бива да пропускате:

 

Секс с рок звезда – това определено не е леснопостижимо, но за сметка на това е доста вълнуващо. Ако си имаш любим изпълнител и нямаш нищо против да прекараш една или няколко нощи с него, знаейки, че това е нещо мимолетно – направи го! Само не забравяй да използваш предпазни средства. А ако нямаш тази възможност – прави секс с гаджето си, затвори си очите и започни да фантазираш ...

 

 

Секс с чужденец – е, това вече не е толкова трудно постижимо, особено в днешно време. Колкото и малка разлика да има, сексът с човек от България и от Италия, например, е различен. Затова може да опитате с някой, който ви харесва. Ако нямате възможност да пътувате в чужбина и да се запознаете с някое готино момче/момиче, отидете зимата в Банско или лятото в Слънчев Бряг – там е пълно със симпатични чужденци.

 

Секс, когато сте ядосани – няма нищо по-сладко от сдобряването с интимни ласки. Но вие сигурно вече го знаете това. А ако още не сте правили секс, докато сте ядосани на половинката си – направете го! Разликата е осезаема и доста възбуждаща!

 

Секс с надарен мъж/жена – дай Боже всекиму! Представителките на нежния пол ще останат очаровани, ако правят секс с мъж, който има голям член. Първоначално ще се стреснете, после сигурно ще се зарадвате, а накрая ... зависи от мъжа. Някои жени остават очаровани от надарените господа, други – напротив. Представителите на силния пол обаче няма как да останат разочаровани от жените с големи гърди. Каквото и да правят дамите, мъжете ще се радват на техния бюст.

 

Анален секс – този секс е тема табу за повечето хора. Дали трябва да го опитате или ние, вие преценявате. На някои мъже и жени много им харесва, докато други съжаляват, че са го опитали. Ако все пак решите да го направите, изберете си нежен партньор. Това се отнася за момичетата!

 

Секс с по-възрастен/възрастна мъж/жена – да бъдеш с интимен партньор, който е по-голям от теб, си има своите предимства. Основното е опитът. Затова може да опиташ и да разбереш какво е да правиш секс с мъж/жена, който/която е по-голям/а от теб с 10 годинки и нагоре.

 

Снимка: Dreamstime


Секс със самия себе си – повечето хора са мастурбирали поне веднъж в живота си, но има и такива, които го смятат за противоестествено и не са го правили досега. В самозадоволяването няма нищо лошо! Затова, ако не си си доставял/а досега сам/а удоволствие на себе си, време е да го направиш!

Автор: Ралица Солакова