Няколко секси начина за поставяне на презерватив (+ видео)

2013-11-06 13:49:00
Няколко секси начина за поставяне на презерватив (+ видео)
Снимка: Dreamstime

Сексът доставя удоволствие, но той може да ви достави и куп проблеми, ако не използвате презервативи. Да, да, сега сигурно ще си помислите, че през кондом е по-хубаво и не се накъсва любовната игра. Истината е, че с или без презерватив, сексът е хубав, когато двама души се обичат и правят всичко възможно, за да си доставят удоволствие. А и любовната игра няма да се накъса, ако знаете няколко готини начина за поставяне на презерватив. Вижте кои са те:

 

 

Поставяне на презерватив без ръце - може да ви се струва сложно, но не е чак толкова. Вземете кондома и го поставете между устните си, без да го развивате. Леко присвийте устни, за да го задържите, като внимавате да не го скъсате със зъбите си. Наведете се към пениса на партньора си и поставете леко с устни презерватива, като си помагате внимателно със зъби, за да го развивате по дължината на члена.

 

Поставяне на кондом с ръката ви – помолете го да сложи презерватива в ръката ви и да я постави върху своя член. След това трябва да ви направлява, за да го поставите внимателно.

 

Поставяне на презерватива, докато го целувате по врата – за целта той трябва да застане на колене с гръб към вас. Вие заставате зад него и поемате пениса му със свободната си ръка. В същото време не спирате да целувате врата и гърба му. Вземете презерватива в другата ръка и го поставете на члена му.

 

Показно поставяне на кондома – ако имате опит с поставянето на презервативи, покажете му как го правите. Застанете така, че да вижда случващото се. Правете го бавно и междувременно го дарявайте с ласки.

 

Наистина е много важно да не спирате ентусиазма /своя и на вашия партньор/, докато търсите презерватив. Винаги имайте кондоми под ръка, защото рискувате страстта да утихне и да правите секс друг път.

 

В клипчето по-долу е показано как се поставя правилно презерватив:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия