Как да изненадаш гаджето в леглото? (+ 18)

2013-11-06 16:00:00
Как да изненадаш гаджето в леглото? (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

В една връзка е важно да има добри взаимоотношения и любов, важно е да се разбирате и уважавате, но безспорно страстта също е на челно място. Особено, ако с гаджето сте по-дълго време не бива да си омръзвате, важно е да поддържате огъня в отношенията си. Нищо не убива една връзка така, както липсата на разнообразие и страст, затова не се страхувай да развихриш фантазиите си.

 

В тийн годините е важно да опознаеш партньора си преди да правите секс, това са първите връзки, от които учим големи уроци. Ако вече няколко години си с твоята половинка и се чудиш как да разнообразиш връзката ви, ще ти дадем няколко съвета:

 

 

Покани го/я на гости вкъщи, когато няма никой. Остави отключено, когато знаеш, че ще дойде и кажи на гаджето ти да влиза направо. Сложи дрехите си по пода на различни места. Когато влезе, ще те потърси, ще намери дрехите по пода и те ще до заведат при теб. Ти може да си в спалнята, да си запалил/а свещи и да добавиш нежна музика.

 

Стриптийз. Сигурно ти звучи банално, но определено не е. Няма човек, който да не се нарадва на такова предложение. Момчетата да не се стесняват, не само те обичат да гледат голата си приятелка, а напротив – момичетата също си падат по това. Отпусни се, няма от какво да се тревожиш. Избери подходяща песен, която харесвате или ти се струва с подобаващо звучене.

 

Ако стриптийза вече ви е омръзнал, защото сте го правили много други пъти, ще ти предложим нещо по-романтично, танцувайте. Пусни любима ваша бавна песен. Спомни си някой прекрасен момент, който свързваш с дадена песен и не се колебай. Когато усетиш, че е момента, пусни я и хвани за ръка гаджето си. Танцувайте под звуците на „вашата" песен и се отдайте на нежен танц, който ще прерасне в нещо повече.


Завържете се. Дори да нямате белезници, винаги можете да експериментирате с колан от халат или нещо подобно. Това е добро начало за любовна игра. Може да го/я вържеш на стол или за рамката на леглото. Идеи хиляди, само да ви съвпадат вкусовете.

 

Лед. Това е по-подходящо за женската част. Вземи кубчета лед и рисувай с тях по тялото му. Можеш да сложиш ледчето в устата си, така ще бъде много въздействащо за него.

 

Не си поставяйте граници – ако и на двамата ви харесва, познавате вкусовете си и имате доверие един на друг, бъдете спокойни и се отпуснете. Така ще си подарите прекрасни и незабравими изживявания.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия