5 знака, че тя ви обича

2013-10-29 18:30:00
5 знака, че тя ви обича
Снимка: sxc.hu

Във всяка една връзка настъпва етап, в който се чудим дали сме просто поредното моментно влечение или нещо повече. За момичетата е по-лесно да разберат това, защото те не се притесняват да попитат, но за момчетата това може да се окаже трудна задача, затова сме подготвили 5 знака, които ще покажат на силния пол, че тя наистина ги обича:

 

 

Знае неща за вас, за които не подозирате

 

Ако докато сте приятели успява да отговори въпроси, зададени към вас и знае неща, за които не сте предполагали, че има информация, то най-вероятно вие сте повече от поредното влечение, защото е положила усилия да ви опознае наистина добре, което няма как да не значи, че наистина ви обича.

 

Готова е да промени плановете си, в името на това да ви види

 

Ако забелязвате, че когато й звъннете да се видите и тя има планове, без дори за момент да се зачуди отменя всичко, то определено е повече от хлътнала по вас. Да отмениш планове и да рискуваш да разочароваш приятели е голям риск, който поемаме единствено, когато сме убедени в чувствата си, затова ако въпросната ситуация се случва, въобще не се чудете - обича ви.

 

Макар и да не си признава, тя се натъжава, когато се разделяте

 

Често, когато се разделяте, усещате минорност в настроението й, тъга в очите и силно желание да не пуска ръката ви? Това е поредният знак, че ви обичаи иска да останете заедно възможно най-дълго. Бъдете сигурни, че дори да прекара цяла седмица заедно, няма да й достатъчно, защото тя копнее за близостта ви постоянно, което показва, че наистина има чувства към вас.

 

Планира бъдещи събития, на които да сте заедно

 

Ако постоянно прави планове за събития, които ще се случат след месеци, то това показва, че въобще не се е и замисляла, че може да се разделите, което присъщо единствено на влюбените хора, които се чувстват на седмото небе от радост, защото са намерили своята половинка.

 

Обажда ви се "просто за да ви чуе"

 

Последният знак, който сме ви приготвили и според който може да разберете дали тя ви обича безпричинното обаждане или така нареченото обаждане, "просто, за да ви чуе". Ако изпитва необходимост да ви чуе, то най-вероятно просто иска да бъде част от деня ви или просто не спира да мисли за вас, което е сигурен знак, че ви обича.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия