Спечелете доверието на гаджето с вкусен омлет и шоколадов мус

2013-10-28 12:17:00
Спечелете доверието на гаджето с вкусен омлет и шоколадов мус
Снимка: Dreamstime

В една връзка едни от най-важните неща са любовта и доверието. Ако искате да имате здрава връзка и да сте щастливи с половинката си, трябва да си вярвате. Ако искате да спечелите доверието на гаджето си, сгответе му нещо вкусно. Специалистите съветват да опитате с омлет и шоколадов мус, пише в. „Daily mail“.

 

 

Яйцата и шоколадът са богати на триптофан, което повишава чувството на доверие. Тази съставка се среща още в спанака, бананите, пуешкото и червеното месо.

 

Учените направили редица експерименти, преди да стигнат до извода, че доверието се печели и с помощта на триптофан. Те организирали игра на доверие с участието на двойки. В нея на един член от двойката се дава парична сума и той може да избере дали да даде част от нея на своята половинка.

 

Тези тестове показват колко си вярват един на друг членовете на двойката. По време на игрите предлагали на доброволците сок от портокал. В половината чаши той бил чист, а в другата половина – смесен с триптофан. Тези, които пиели от сока с триптофан, имали много по-голямо доверие на половинките си и им дали 40% повече пари в брой.

 

Затова, ако искате да ви вярват, хранете любимия си човек с храни, богати на триптофан.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия