Какво да правиш, ако обичаш гаджето си, но не си пасвате в леглото?

2013-10-22 17:16:00
Какво да правиш, ако обичаш гаджето си, но не си пасвате в леглото?
Снимка: Dreamstime

Сексът може да не е най-важното нещо в една връзка, но определено трябва да е на ниво, ако искате да се радвате на здрави и щастливи взаимоотношения. Но какво да правите, ако се обичате, имате еднакви навици, обичате да правите еднакви неща, но ... не си пасвате в леглото?

 

Всеки човек си има различни предпочитания относно интимните ласки. Някои ги предпочитат редовно, а други по-рядко. Някои обичат да правят секс сутрин, а други вечер. Някои обичат краткия сексуален контакт, а други предпочитат да правят секс часове наред. Всеки си има своите предпочитания и държи на тях.

 

 

Вижте кои са основните типове „секс несъвместимост“ и как може да нагодите неща така, че да си отивате както в ежедневието, така и в леглото:

 

Ти предпочиташ да правиш секс вечер, а той/тя обича сутрешните ласки – има хора, които не обичат да се отдават на партньора си, когато са уморени и им се спи, а има и такива, които сутрин рано мислят единствено за чаша горещо кафе. Но, когато човек е влюбен и държи на човека до себе си, той може да прави компромиси. Затова, ако гаджето ви обича да прави секс сутрин, а вие вечер – редувайте се или поне си правете отстъпки. Една връзка е здрава, когато двама души се уважават и си доказват това с действия.

 

Не може да изпиташ удоволствие от секса, защото смяташ, че не си отивате в леглото – смяташ или наистина е така? Някои хора заклеймяват половинката си, ако първият път не им се е получило. Вместо да го правиш, по-добре дай още няколко шанса на гаджето си. Позволи му/й да опознае тялото ти, кажи му какво харесваш и какво не харесваш преди, по време и след секс. Дай му/й възможност да ти се докаже и да ти достави удоволствие.

 

Искаш да правиш секс рядко, а той/тя е ненаситен/ненаситна – има хора, които наистина имат нужда от интимни ласки по-рядко, отколкото техните половинки. Това, което трябва да направите, е да намерите златната среда. Ти предпочиташ да правиш секс рядко, а той/тя редовно – е, ще го правите през няколко дни, за да бъдете доволни и двамата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия