Когато човек е влюбен, той постоянно се притеснява за връзката си. Често си въобразява, че само той обича половинката си, а на нея не й пука чак толкова за техните взаимоотношения. За да не влизаш в излишни филми и ако искаш да си сигурен/на, че гаджето ти също те обича, виж няколко ясни причини, които ти доказват неговите/нейните чувства към теб:

 

 

Прощава ти бързо и лесно - като цяло това зависи и от характера, но е факт, че влюбените прощават повече. Това обаче не означава, че трябва да постъпвате некоректно с половинката си, само защото знаете, че ще ви бъде простено. Един, два, три пъти ще ви простят нещо по-голямо, а на четвъртият ще ви запратят в трета глуха. А вие определено не искате това.

 

Хвали те – много е приятно, когато видиш, че човекът до теб те обича и те цени. Ако гаджето ти постоянно се хвали колко добър човек си и колко е щастлив/а, че сте заедно, то няма причина да се съмняваш в чувствата му/й. Действията показват и доказват много повече.

 

Прави ти изненади без повод – когато човек има рожден ден, имен ден или друг празник, винаги очаква някакъв мил жест от половинката си. Но, когато е най-обикновен ден и той/тя ти направи романтична изненада, няма как да не бъдеш щастлив/а, че имаш такъв човек до себе си. И няма как да не си сигурен/на, че тя/той те обича.

 

Използва „ние“, а не „аз“ - хората, които обичат гаджето си и имат бъдещи планове с него, говорят в множествено число, а не в единствено. Ако постоянно чуваш от устата му/й, че след време вие ще живеете заедно, ще бъдете щастливи, ще ходите по екскурзии и т.н., то може да си сигурен/на, че този човек те обича и иска да бъдете дълго време заедно. Като цяло всеки човек е различен и това, че някой не те обича по начина, по който искаш, не означава, че не те обича с цялото си сърце. Затова първо опознайте човека до себе си, а след това си правете изводи според неговите думи и действия.

Автор: Ралица Солакова