Колко време й е нужно на една жена, преди да се покаже пред гаджето без грим?

2013-10-17 16:50:00
Колко време й е нужно на една жена, преди да се покаже пред гаджето без грим?
Снимка: Dreamstime

Като цяло жените избягват да се показват пред мъжете, които харесват без грим, но рано или късно им се налага. Статистиката показва, че на една дама и е нужно около месец, преди да събере смелост и да се покаже пред половинката си в естествения си вид, пише в. „Daily mail“.

 

В изследването са участвали 2 000 необвързани жени над 18-годишна възраст. Те отделяли около 40 минути на ден, за да се гримират, преди да излязат на среща. 60% първо се убеждават, че мъжът, по когото си падат, наистина ги харесва и чак след това му се показват без грим.

 

 

Как се случва това, когато двама души прекарват нощта заедно?

 

Жените може да предпочитат да се излежават до късно и да закусват в леглото в компанията на любимия, но това остава на заден план, когато имат връзка от скоро и не искат да се покажат без грим на своя партньор. Затова те стават рано, гримират се и тогава отиват да събудят половинката си.

 

Според 30% от участничките в анкетата, ако техният нов партньор ги види прекалено рано без грим, има риск да го загубят. Една пета от жените споделили, че половинката им определено се стреснала, когато се появили в естествения си вид. Жените се притесняват, че без грим изглеждат по-възрастни и грозни.

 

33% от анкетираните смятат, че няма да имат такъв успех сред мъжете, ако ходят на срещи без капчица грим.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

жените избягват да се показват пред мъжете, които харесват без гримте стават рано, гримират се и тогава отиват да събудят половинката си.ако техният нов партньор ги види прекалено рано без грим, има риск да го загубят===================================Не е истина, разбих се от смях.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия