Положителните качества на порното

2013-10-16 15:53:00
Положителните качества на порното
Снимка: Dreamstime

Порнофилмите, известни още като „филми за възрастни“ и „розови филми“ , са предназначени за пълнолетни лица, но въпреки това тийнейджъри посягат към тях от любопитство. Въпреки че филми са тема „табу“ за повечето хора, те си имат своите положителни качества, стига човек да ги гледа, когато е пораснал достатъчно и е узрял за тях.

 

Вижте няколко фактора, поради които възрастните не бива да се срамуват, ако гледат порно:

 

С образователна цел – това е характерно предимно за тийнейджърите, на които темите „любов“ и „секс“ са им изключително интересни. Повечето от тях обаче се притесняват да разговарят за това с родителите си, затова търсят информация сами или споделят със своите приятели. Хубаво обаче е да се знае, че в порнофилмите повечето неща са силно преувеличени и поради тази причина някои хора си създават излишни комплекси. Нормално е повечето порно актьори да са доста надарени, но това не означава, че повечето мъже имат толкова големи членове. Учи нови неща от филмите за възрастни /стига вече да си навършил 18-годишна възраст!/ , но не приемай всичко като чисто монета.

 

 

От любопитство – както вече споменахме любопитните тийнейджъри посягат към порнофилмите, защото им е интересно какво толкова дават там. Възрастните вече знаят какво представлява сексът, как изглеждат половите органи на мъжете и жените и т.н., така че на тях не им е толкова любопитно точно това. Те по-скоро се интересуват от любовната игра, от нови секс пози и т.н.

 

За допълнителна възбуда – някои мъже и жени се възбуждат повече, когато гледат порно в компанията на половинката си. Ако имате проблеми с ерекцията или трудно се овлажнявате, може да си вземете някакъв приятен филм за възрастни и да погледате, докато се настроите на вълна секс. След това може да го спрете, за да не ви разсейва или да продължите да го гледате. Изборът е ваш!

 

За разнообразие – двойките, които са от няколко години заедно, трябва да водят разнообразен сексуален живот, за да се радват на стабилна връзка. Сексът не е най-важното нещо, но определено не бива да се подценява. Затова, ако имате нужда от нещо ново и досега не сте гледали порно заедно, опитайте. Както по-горе споменахме, то няма да навреди, напротив, ще ви възбуди още повече и ще ви помогне да правите страстен и запомнящ се секс.

 

Всяко нещо е полезно, стига да е в границите на разумното. В порното няма нищо лошо, стига то да не занемари сексуалния ви живот. А и помнете, че това, което се случва във филмите за възрастни, рядко става и в реалния живот. Все пак едно е на филм, друго е на живо, нали?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия