Защо изневеряваме с по-грозни от гаджетата ни?

2013-10-04 11:30:00
Защо изневеряваме с по-грозни от гаджетата ни?
Снимка: Dreamstime

Когато човек изневерява, логиката е, че би трябвало да го направи с човек, по-красив и привлекателен от половинка му. Логиката може да е такава, но истината е друга. Статистиката показва, че неверниците смятат законните си половинки за по-красивите от любовниците си., съобщи „Хъфингтън пост“.

 

 

Според представителите на силния пол приятелките им превъзхождат любовниците им в доста отношения. Само 30% от мъжете са изневерили с по-млада жена, повечето нямат този късмет. 25% пък определят любовницата си като по-интересна и в по-добра форма от приятелката им.

 

Защо хората изневеряват с по-грозни?

 

Според мъжете това се случва, защото повечето любовници са по-страстни, по-добри слушателки и по-загрижени от техните половинки. Над 50% от дамите също смятат, че техният партньор е в пъти по-добър от любовника им. В същото време обаче са на мнение, че човекът, с когото изневеряват, е в по-добра форма.

 

И мъжете, и жените смятат, че любовникът е по-добър слушател и е по-страстен в леглото. Близо 90% от представителките на нежния пол споделят, че човекът, с когото изневеряват, ги цени и уважава повече от този, с когото имат сериозна връзка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
diditen
преди 10 години

Хората изневерявят защото нямат вече чувства към половинките си, отчуждени са или пренебрегнати, външния вид какво значение има ?

dimitar.,
преди 10 години

въпросът трябва да спре на втората дума


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия