Какво гадже да си хванеш, според зодията, която си? [част втора]

2013-10-04 10:00:00
Какво гадже да си хванеш, според зодията, която си? [част втора]
Снимка: Dreamstime

Везни – изберете Близнаци, ако искате да имате безпроблемна и щастлива връзка. Ще научите много от партньора си и ще сте винаги усмихнати, благодарение на чувствата за хумор на Близнака. Разбира се добре и с Водолей, Стрелец и Лъв.

 

Скорпион – ако искате да бъдете истински щастливи, потърсете си представител на зодия Телец. Те са динамични и имат фатално привличане. Двата знака се разбират прекрасно, въпреки че са доминиращи личности. Може да опитате късмета си и с Риби, Дева, Рак и Козирог.

 

 

Стрелец – представителите на зодия Близнаци са изключително подходящи за вас. Комбинацията между вас определено е интересна, защото и двата знака се славят с непостоянен характер. В същото време обаче те са постоянни в любовта, сексуалното привличане е налице и връзката върви по вода. Няма да ви е лошо, ако си хванете гадже Овен, Везни, Лъв или Водолей.

 

Козирог – най-много си пасвате с Девите. Връзките ви с представители на тази зодия определено са запомнящи се и интересни. Прекарвате си добре и в компанията на Риби, Телец, Дева и Скорпион.

 

Водолей – ако искате да бъдете щастливи и доволни от връзката, която имате, намерете си някой представител на зодия Лъв. Както знаете, противоположностите се привличат. Някои лъвове са доста консервативни личности и това може да не ви хареса в началото, но с времето ще свикнете и дори ще го намерите за симпатично качество. Ако все пак смятате, че лъвовете са прекалено скучни, опитайте с Овен, Близнаци, Стрелец или Везни.

 

Риби – най-добре ще се чувствате, ако си намерите гадже зодия Рак. Ще изградите силна емоционална връзка и ще се разбирате чудесно. И двете зодии са склонни към компромис. Другият вариант е да си хванете Телец, Скорпион или Козирог.

 

Първата част от статията вижте тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия