Какво НЕ бива да обличаш на първа среща?

2013-10-03 12:15:00
Какво НЕ бива да обличаш на първа среща?
Снимка: Dreamstime

Първата среща е предизвикателство както за мъжете, така и за жените. Факт е, че представителките на нежния пол отделят повече време, за да изглеждат добре, но и на мъжете не им е лесно. Все пак в тази статия ще обърнем внимание на дамите. Първото впечатление е наистина важно. За да излезете на среща, значи сте се виждали и преди, но едно е в ежедневна обстановка, друго е на официална вечеря. Затова си отдели достатъчно време да се приготвиш. Разбира се, това не означава да прекалиш и да изглеждаш като поп-фолк певица. Просто не бива да бързаш и да нервничиш, непосредствено преди срещата. Това ще развали настроението ти и ще прецака цялата вечер. За да си спестиш малко време по време на избирането на дрехи и аксесоари, ние ще те посъветваме какви неща не бива да слагаш на първа среща:

 

 

Слънчеви очила – лятото вече е зад гърба ни, така че все по-рядко ни трябват слънчевите очила. Доста жени ги използват, за да скрият голяма част от лицето си и по този начин да изглеждат по-добре. Но колко успяват да изглеждат по-добре, това е друг въпрос. Вместо да се криеш зад огромни слънчеви очила, покажи лицето си още на първата среща. Нека мъжът срещу теб те хареса такава, каквато си. В противен случай рискуваш да се влюбиш и да се разделите, защото ти не си това, което той е очаквал.

 

Изкуствен тен – естественият загар определено е приятен, но изкуственият често седи доста грозно. А и е доста смешно навън да е студено, а ти да си черна като негър. Бъди естествена. Няма нищо по-привлекателно от естествената красота.

 

Космати ботуши – въпреки че модата им е отминала, все още има момичета, които ги смятат за сладурски и ги носят. Ако са ви удобни и ви топлят, носете ги, но не го правете на първа среща. Повечето мъже определено не ги намират за хубави и се чудят как може да ви харесват.

 

Изкуствени мигли – както вече споменахме, няма нищо по-хубаво от естествената красота. Затова избягвай всичко фалшиво – фалшиви нокти, коса, мигли, тен, смях, поведение и т.н. Бъди такава, каквато си. Ако не те хареса – здраве да е. Ще се появи мъж, който ще те оцени и ще те обича.

 

Провокативни дрехи – не е добра идея да отидеш на първа среща прекалено разголена. Рискуваш момчето да те помисли за леко момиче, а ти надали искаш да оставаш такова впечатление у хората. Затова се облича стилно и не се заблуждавай, че колкото по-разголена си, толкова по-голям е шансът да те хареса.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия