Бъдете добри в леглото - не пропускайте любовната игра

2013-09-23 14:56:00
Бъдете добри в леглото - не пропускайте любовната игра
Снимка: Dreamstime

За повечето мъже любовната игра не е нищо повече от губене на време. Те смятат, че няма нужда от излишни ласки и целувки, може да се премине направо към съществената част, т.е към секса. Според мъжете няма защо любовната игра да е дълга, все пак сексуалният акт създава такова огромно удоволствие, че не бива да се отлага заради целувки и прегръдки. Да, ама не! Малцина са жените, които биха пропуснали предварителната игра.

 

Тийнейджърите често минават директно към сексуалния акт, защото са млади и в тях врят и кипят хормони. С напредване на възрастта обаче хората имат нужда да „подгреят“, за да правят хубав секс. Мъжете имат нужда от стимулация, за да получат ерекция, а жените, за да се овлажнят достатъчно.

 

 

Всеки човек има различно разбиране за любовната игра. Важното е на двамата партньори да им доставя удоволствие и да не правят нещо насила. Като цяло любовната игра представлява прегръдки, целувки, нежни докосвания, галене и орален секс. Няма правилни и неправилни неща. Просто трябва взаимно да си доставяте удоволствие и да ви харесва това, което правите. Не забравяйте, че всеки човек е индивидуална личност. Може бившето гадже да е обожавало целувките по врата, но това не означава, че и настоящото ще умира от кеф, когато го целувате там. Научете какво харесва партньора ви и направете всичко възможно да го възбудите максимално. По този начин си гарантирате един страстен и запомнящ се сексуален контакт.

 

Любовната игра е важна, особено за жените. Те имат нужда да им се доказва, че са обичани и че партньорът им прави с тях любов, а не секс. Представителките на нежния пол обичат да получават целувки и да бъдат галени. Факт е, че жените имат нужда от по-продължително стимулиране, за да се възбудят напълно. Затова, ако искате да правите страстен и задоволяващ секс, не пренебрегвайте ласките преди това.

 

В началото може да се постараете повече и да направите атмосферата приятна и романтична. Запалете свещи, затоплете помещението, пуснете нежна музика. Бъдете внимателни със свещите обаче, за да не се налага да позвъните на тел. 112 и да прекъснете нещата по средата.

 

Бъдете бавни и в същото време страстни. Всеки се „дразни“, когато получава ласки, но в същото време те са премерени. По този начин възбудата расте, но не е напълно задоволена. Това кара човек да се възбуди още повече и да иска да прави страстен секс. Целувайте партньора си навсякъде и не бързайте да преминавате към същинската част. Спокойно, ще дойде време и за нея.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
xantia
преди 10 години

По-грозна снимка нямаш ли?Егаси женствения тип.. ръката на момичето е по-голяма от неговата.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия