От известно време се виждаш с ново момче и тепърва се опознавате. В началото няма напрежение помежду ви, но с времето то се появява. Особено, когато наяве излизат неговите /а и твоите, разбира се/ недостатъци. Как да разбереш дали новото ти гадже е „мамино момченце”?

 

Приятелят ти не знае как да пусне пералнята – няма нищо лошо, когато една жена се грижи за семейството си, но това не означава, че трябва да прави всичко и мъжете вкъщи да мързелуват. Ако майката на приятеля ти е пропуснала да му покаже как да пуска пералнята, то може ти да го направиш. Все пак това е нещо полезно, което може да научи.

 

 

Мнението на майка му е по-важно от твоето – много е неприятно, когато гаджето ти се интересува повече какво мисли неговата майка, отколкото ти. Няма нищо лошо да взима мнението й под внимание, но не бива напълно да се влияе от него.

 

Винаги я хвали – хубаво е, когато децата са в добри взаимоотношения с родителите си, но е прекалено, когато едно момче хвали постоянно майка си. Със сигурност няма да ви е приятно да приготвите спагети на половинката си и той да ги сравни с тези, които прави майка му и даже да ви каже, че тя се справя по-добре от вас ...

 

Не е свикнал да работи – ако сте все още тийнейджъри, това е нещо напълно нормално. Но дори тогава си личи дали той е мързеливец или не. Няма смисъл да имате сериозна връзка с човек, който предпочита да получава пари от родителите си, вместо сам да си ги изкарва.

 

Ежедневно се чува с майка си – в това няма нищо лошо, стига разговорите да не са прекалено дълги и да не пречат на срещите ви. Е, ако все още живеят заедно, е малко странно, даже нелогично, да си говорят по половин час. Това може да го правят, когато се видят у дома. Но не се ядосвайте за глупости, просто му кажете, че когато сте заедно искате да обръща внимание на вас, а не на телефонните разговори.

 

Постоянно си мисли, че е сгрешил – влиятелните майки така възпитават синовете си, че те живеят под постоянно напрежение и все си мислят, че са сгрешили и правят нещата по начин, по който няма да се хареса на майка им. По този начин едно момче се превръща в един несигурен мъж, който трудно ще си намери жена, която ще го търпи.

Автор: Ралица Солакова