Изтръпва ти ръката нощно време, когато гушкаш гаджето? Вече има решение.

2013-09-02 14:32:00
Изтръпва ти ръката нощно време, когато гушкаш гаджето? Вече има решение.
Снимки: Dreamstime

Обичате да спите в прегръдките на гаджето си, нали? И знаете колко е неприятно, когато сутрин се събудиш и усетиш, че едната ти ръка е изтръпнала ... Добрата новина е, че има вече решение на този проблем.

 

Изобретател от Иран в момента търси инвеститор, който да му помогне да пусне в масово производство специален матрак, даващ възможност да гушкаме партньора си, без да има изтръпване в ръката, пише в. „Хъфингтън пост“.

 

 

До този момент Мехди Можтабави е събрал около 75 000 долара за проекта си. Тази сума обаче е недостатъчна, за да успее да го реализира в широк мащаб.

 

Матракът в горната и долната част има по 10 прореза, в които партньорите могат да мушнат ръката си и да прегърнат спокойно половинката си. По този начин едната им ръка не поема цялата тежест и не се стига до изтръпване в крайника. В централната част матракът е съставен от едно парче и е изготвен от мемори пяна.

 

Долните прорези пък са направени за промушване на крак под този на другия партньор. По този начин това дава възможност да се спи удобно по корем, понеже палците на стъпалата влизат в прорезите и не пречат.

 

Новият продукт Cuddle mattress /Матрак за гушкане/ има за задача да заздрави връзките между партньорите, понеже им дава възможност да се гушкат всяка вечер, без това да им създава дискомфорт.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BlackWings
преди 10 години

Гениално.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия