Няколко неща,които не бива да казваш на гаджето си...освен, ако не искаш скандал

2013-08-26 11:45:00
Няколко неща,които не бива да казваш на гаджето си...освен, ако не искаш скандал
Снимка: Dreamstime

Уж казват, че жените не знаят какво искат. Да, това може да е вярно за голяма част от тях, но истината е, че има неща, които представителките на нежния пол със сигурност не искат, но въпреки това често получават – става въпрос за скандалите. Ако мъжете се научат какво искат и какво не искат да чуят жените, то тогава кавгите със сигурност ще са по-малко. Момчета, вижте няколко неща, които не бива да казвате на гаджето си, освен ако не искате поредния скандал:

 

Какво си си облякла?

 

 

Когато една жена е облечена с дадена дреха, то тя явно се харесва в нея. Затова коментари като „Какво е това, което си си сложила?“, “Точно това ли намери да си купиш?”, “Колко пари даде за това нещо?” и т.н. са излишни. Първо, това ще обиди вкуса й и второ, ще я изнерви. Жените не обичат друг да им казва какви дрехи да си купуват. Затова по-добре си спести мнението за новата й дреха или намери деликатен начин да й кажеш, че не ти е от най-любимите.

 

Бившата ми приятелка никога нямаше да направи това ...

 

Бившата си е бивша и това не е случайно. Какво е щяла да направи и какво не, това вече не бива да те интересува. Никой не обича да бъде сравняват с бивши, това важи както за жените, така и за мъжете. В никакъв случай не споменавай името на бившата си, особено ако сегашната ти приятелка е била наранявани заради нея. Нека това е тема „табу“, която няма да се споменава повече. Затова, ако не искаш грандиозен скандал, в никакъв случай не сравнявай сегашната си приятелка с бившата.

 

Видя ли онова секси момиче?

 

Дори да имате отворена връзка и приятелката ти да не е ревнива, не бива да й показваш сексапилните момичета, които минават покрай вас. Да, никой не отрича, че не може да ходиш като „кон с капаци“, но това не означава, че трябва ясно да й показваш, че заглеждаш всички красиви жени, които видиш. По-добре излез с приятели и с тях коментирай привлекателните дами, които се в полезрението ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kosder
преди 10 години

Тоест мога да си я псувам ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия