Изневяра ли е онлайн флиртът?

2013-07-13 14:00:00
Изневяра ли е онлайн флиртът?
Снимка: sxc.hu

В свят, в който животът без достъп до интернет пространството е немислим за повечето млади хора, съвсем основателно следва да се запитаме: „Изневяра ли е онлайн флиртът?”. Нека да си го признаем, без значение дали сме обвързани или не, на всеки един от нас поне веднъж през живота му му се е случвало да пофлиртува в Skype или във Facebook с представител на срещуположния пол. Но как ли би се възприело това от половинката ни? Скорошно американско проучване реши да намери отговора на този въпрос, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че за 85% от жените и 74% от мъжете онлайн флиртът е изневяра, равняваща се на физическата. Палавите съобщения, разменени в мрежата, в повечето случаи се считат за предателство на любовта.

 

Но това не е всичко. За 74% от нежните създания е абсолютно недопустимо техният партньор да има топли взаимоотношения в интернет пространството с други жени. На подобно мнение са също и 50% от мъжете.

 

Същевременно резултатите от проучването показват, че все повече и повече хора (както жени, така и мъже) стават по-толерантни към физическите форми на изневяра. Цели 60% от представителите на силния пол заявяват, че биха могли да простят на приятелката си целувка с друг мъж. На същото мнение са и 34% от жените, които смятат, че не е фатално, ако техният партньор сключи устни с друга жена.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия