Опитвали ли сте най-задоволяващата секс поза? (+ 18)

2013-06-26 11:31:00
Опитвали ли сте най-задоволяващата секс поза? (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Има огромно разнообразие от секс пози, но повечето хора се спират на няколко, които им доставят най-голямо удоволствие. Най-известната и използваната, без съмнение, е „мисионерската“ поза, наричана още на майтап „пенсионерската“.

 

 

Статистиката показва, че едва 12% от дамите получават оргазъм, когато правят секс в „мисионерската“ поза. Въпреки това те продължават да опитват и да опитват ... Вместо да се мъчите и да правите сексуалния си живот скучен, опитайте нещо ново, което ще успее да ви донесе положителни емоции и ... оргазъм.

 

Ако сте истински привърженички на „мисионерската“, може да продължавате да правите секс в тази поза, но трябва леко да я подобрите. Помолете партньора си да намали темпото и да се нагласи по начин, по който пубисната му кост да докосва клитора ви. Много жени не могат да получат вагинален оргазъм, затова трябва да им бъде приложена клиторна стимулация. За да може жената да свърши по време на секс, мъжът трябва да я докосва именно там, но усещането ще е в пъти по-силно, ако той е вътре в нея, докато го прави.

 

Всеки човек си пада по-различни пози. С трупането на опит ще разберете коя е любимата ви. „Мисионерската“ може да е скучна, но пък при нея партньорите са изключително близо и могат да се даряват с целувки, докато правят секс. При някои от другите пози това е трудно, дори невъзможно. Избери своята и се наслаждавай!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия