Сексът е по-интересен от целувките, но има неща, които все още не знаеш ...

2013-06-24 12:15:00
Сексът е по-интересен от целувките, но има неща, които все още не знаеш ...
Снимка: Dreamstime

Голяма част от тийнейджърите се интересуват повече от секса, отколкото от целувките, но и за допира на устни има интересни неща, които може да научите.

 

Целувките показват повече, отколкото си мислите. Обърнете внимание как се разделяте с любимия/любимата си. Ако всеки път си разменяте по една бърза целувка, то явно гаджето ви не обича да си показва емоциите или вече не чувства същото като преди, но още не ви го е казал/а.

 

 

Ако искате да възбудите гаджето си максимално бързо, целунете го бързо и страстно. Това дава голям ефект при представителите на силния пол. Те са готови за креватни подвизи, след като преживеят една страстна целувка.

 

Мъжете отварят устата си първи, когато им предстои дълбока целувка, защото искат да предадат тестостерон на своята половинка. Затова, не се сърдете, когато той се целува агресивно - прави го, защото иска да предаде част от своята страст на вас и вие да започнете да влагате повече чувства в целувката.

 

Ако обичаш да целуваш ухото на гаджето си, засмучи и ушната му/й мида и след това прокарай нежно език по външната линия на ухото. По този начин определено ще успееш да го/я накараш да се възбуди.

 

Целувките определено могат да ти доставят удоволствие, най-малкото защото в устните има купища нервни окончания. Затова дарявай с ласки любимия/любимата си постоянно, особено преди, по време и след секс.

 

Случвало ли ви се е да се целувате с човек, който не го прави особено добре и поради тази причина да загубите желание да правите секс с него? Интересен е фактът, че това пречи повече на жените, отколкото на мъжете.

 

Тийнейджърките са склонни да експериментират. Статистиката показва, че 54% от представителките на нежния пол поне веднъж са се целували с момиче. А ти пробвала ли си?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия