Гаджето ти и най-добрата ти приятелка не се харесват – ами сега?

2013-06-15 18:00:00
Гаджето ти и най-добрата ти приятелка не се харесват – ами сега?
Снимка: Dreamstime

Срещнала си най-страхотното момче на Земята и двамата сте лудо влюбени един в друг. Всичко изглежда перфектно, като изключим една малка подробност – най-добрата ти приятелка и новото ти гадже изобщо не се харесват. Това определено е проблем, който може да ти коства много нерви и дори може да развали връзката ти. Ако не искаш това да се случи, следвайте нашите прости стъпки за овладяване на ситуацията:

 

 

Не ги притискай

 

Колкото и да искаш най-добрата ти приятелка и гаджето ти да се сработят и да поддържат добри взаимоотношения, не се опитвай да ги притискаш. Това не само ще накара твоя приятел да те възприема като човек, който иска да се налага на всяка цена, но може да развали и приятелството ти.

 

Не се опитвай постоянно да събираш на едно място своята най-близка приятелка и гаджето си. Това само ще ги подразни и по-скоро би могло да навреди, вместо да помогне. Затова в никакъв случай не насилвай нещата.

 

 

Говори с тях

 

Най-доброто решение в подобна ситуация е да се изправиш лице в лице със своята приятелка и гаджето си и да разбереш причините, поради които те не си допадат. Може би проблемът им ще се окаже прост и лесен за решаване. Винаги си струва да опиташ да го разрешиш.

 

Обясни и на двамата, че са важни за теб, че ги обичаш и уважаваш, и именно поради това искаш те да намерят общ език помежду си. Не е необходимо да се харесват, но е хубаво поне заради теб да направят малко усилия да се понасят.

 

 

Разделяй времето си

 

Понякога просто е невъзможно да накараш двама души да се разбират. Тогава единственото, което ти остава, е да разделяш времето си помежду им и да се стараеш да обръщаш и на двамата достатъчно внимание.

 

Обичаш приятелката си, обичаш и гаджето си. Не пренебрегвай нито един от двамата заради другия, защото това може да ти коства връзката или приятелството. Излизай поотделно с всеки един от тях и така всички ще сте доволни.

 

Гадже

Снимка: sxc.hu

 

Остави нещата да се случват

 

Понякога е нужно просто да мине малко време - най-добрата ти приятелка да види, че връзката ти с това момче е наистина сериозна, а гаджето ти да проумее, че дружката ти е най-близкият ти човек. Тогава вероятно и двамата ще бъдат склонни и готови да направят компромис, само и само за да те направят щастлива. Когато те двамата си дадат шанс един на друг, нищо чудно и да осъзнаят, че всъщност могат да се разбират прекрасно. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
obi4amku4eta
преди 10 години

da ee *ah mu zareji ednata i tva e :D :D :D :D :D ;D ;D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия