Сексът рано сутрин - едно преживяване, което не бива да изпускате

2013-06-10 11:30:00
Сексът рано сутрин - едно преживяване, което не бива да изпускате
Снимка: Dreamstime

Колко от вас правят секс сутрин рано? Повечето двойки предпочитат да се отдадат на страстни изживявания, когато навън е тъмно. Но всъщност сутрешният секс е изключително полезен.

 

Вместо гимнастика рано сутрин – правете секс с половинката си. По този начин ще тонизирате тялото си и ще се заредите с положителни енергия още от сутринта. Няма да има нужда да посещавате фитнес залата или да правите скучни упражнения, които са ви омръзнали.

 

 

Сутрешният секс стимулира фантазията. Някои хора не са му привърженици, защото се притесняват, че рано сутрин не са си мили зъбите и не са си взели душ и това ще подейства отблъскващо на партньора. Да, може дъхът да не е от най-свежите и прическата ви да не е от най-привлекателните, но рано сутрин тялото е отпуснато и ще се насладите на секса максимално.

 

Вместо да си измисляте излишни оправдания да не се отдадете на половинката си рано сутрин, отпуснете се и изживейте едно прекрасно изживяване, което ще направи денят ви по-хубав и усмихнат. Правенето на редовен секс намалява риска от грип или настинка и влияе благоприятно върху здравето на косата, ноктите и кожата.

 

Специалистите препоръчват човек да се отдава на интимни ласки поне три пъти седмично. По този начин ще намали риска от инсулт или инфаркт.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия