Познайте неверника по марката на колата му

2013-05-31 22:30:00
Познайте неверника по марката на колата му
Снимка: Reuters

Мъжете, каращи автомобил с марка Audi, изневеряват най-много на приятелките и съпругите си, сочат резултатите от мащабно проучване на сайта IllicitEncounters.com, цитирани от metro.co.uk.

 

 

Оказва се, че собствениците на коли от премиум марките са най-големите прелюбодейци, а притежателите на Audi са царете сред тях. Всеки пети мъж, каращ автомобил с германската марка, поне веднъж през живота си е кръшкал на своята половинка.

 

На второ място в класацията се нареждат притежателите на BMW, от които 13,8% признават, че са изневерявали на партньорките си. Трети в списъка са собствениците на Mercedes-Benz, от които 8,7% са прелюбодейци. Челната петица на списъка се допълва от мъжете, каращи Volvo и Volkswagen. От тях изневеряват съответно 7,6% и 5,7%.

 

Най-верни на половинките си са собствениците на френски автомобили. Резултатите от проучването показват, че мъжете, притежаващи Peugeot и Renault най-рядко изневеряват на своите възлюбени.

 

„Колите говорят много за своите собственици. Всички марки в челната петица на класацията са предпочитани от мъже, които са успешни, мотивирани и са постигнали много в живота си. Ето защо те не могат да са щастливи с нещо, което не е достатъчно задоволително за тях – нито автомобил, нито любовна връзка”, коментират авторите на проучването.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ivaaaaa
преди 10 години

що си мисля, че БМВ трябва да са на първо място :Д

Lucho
преди 10 години

Това го знае всяко хлапе, нищо ново под слънцето.За тези, които карат ВАЗ пък нищо не пише хахахах


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия