Кои са най-готините места за лятна среща?

2013-05-27 13:30:00
Кои са най-готините места за лятна среща?
Снимка: Dreamstime

Лятото вече е почти при нас ... А всеки знае, че горещите летни месеци са едни от най-подходящите за свалки и флиртове. В днешно време момичетата са по-активни от момчетата, но все още се намират представители на силния пол, които канят на среща. Няма значение кой кого е поканил, важното е срещата да мине добре и да прерасне в нещо по-сериозно.

 

Преди да поканиш човека, когото харесват на среща, проучи какви интересни събития ще има. Най-лесно и да се уговорите да отидете на кафе или на разходка, но ще впечатлиш доста повече човека, по когото си падаш, ако посетите някое ново и интересно място. Виж какви концерти, фестивали, изложби и всякакви интересни събития ще има в града ти и избери най-доброто от тях. Ако не знаеш какви са интересите на човека, с когото ще излизаш, предложи му/й няколко неща и нека той/тя си избере. Така със сигурност ще знаеш, че ще остане доволен/на от първата ви среща.

 

 

Както вече споменахме най-лесно и да отидете в някое готино кафене и да започнете да се опознавате. Да си разказвате интересни истории един за друг, да си споделяте какво харесвате, какво не харесвате и т.н. Ако смяташ, че макар и комерсиално, кафенето е един добър начин да опознаеш човека, с когото си на среща, избери някое наистина готино и спокойно. Глупаво е да отидете на шумно място и да трябва да се надвиквате с музиката и с околните. По-добре ще бъде да се чувате и да не се напрягате излишно, без това ще ви е нервно – все пак сте на първа среща.

 

Ако обичате да гледате филми, отидете на кино. Може да разнообразите, като посетите 3D, 4D или 5D кино. На последните две филмчетата са къси, но все пак са интересни. Иначе всеки втори касов филм излиза в 3D формат, така че няма да ви е трудно да изберете някой хубав. Преди това обаче разберете дали човекът, с когото ще излизате, обича да ходи на кино. Някои хора предпочитат домашното, защото в киносалоните има много хора и често е прекалено шумно. Също така трябва да знаете по какъв жанр филми си пада. Хората, които не харесват ужаси, няма да се изкефят на поредния хорър филм, затова бъдете внимателни при избора. Най-добре изберете нещо леко и смешно.

 

Тийнейджърите предпочитат да отидат на кафе на първа среща, но по-улегналите хора избират някой хубав ресторант. Ако ти си един от тях, избери някой интересен ресторант – индийски, гръцки, турски и т.н. Всеки е ходил на кръчма и на китайски ресторант, но не всеки знае вкуса на индийската кухня. Посетете някое ново и интересно място, като преди това се информирай за заведението, което имаш намерение да посетите. В интернет има мнения за всеки един ресторант, просто трябва да потърсиш малко информация. Все пак после не искаш да ви боли коремът и да ви се гади от храната, нали?

 

Защо пък първата ви среща да не бъде една идея по-забавна? Вместо да се срещнете в някое кафене или заведение и да разказвате неща за себе си, може да отидете някъде и да се позабавлявате. Има голямо разнообразие от забавления – боулинг, билярд, дартс, снукър, пейнтбол и т.н. Изберете някое от тях и ... have a fun! :) Ако си прекарате добре, докато се забавлявате, следващият път отидете някъде и се отдайте на разговори.

 

Снимка: sxc.hu

 

Знаете, че първото впечатление е много е важно. Затова се постарайте то да бъде максимално добро. Това, разбира се, не означава, че трябва да си слагате маска и да се правите на такива, каквито не сте. Бъдете себе си, бъдете открити и честни с човека, с когото сте излезли. Не започвайте с лъжите още в началото, защото така обричате взаимоотношенията си на провал. За да бъде една връзка истинска, пълноценна и дълготрайна, тя трябва да бъде лишена от лъжи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия