Секс в басейн, джакузи, под душа ...

2013-05-14 10:00:00
Секс в басейн, джакузи, под душа ...
Снимка: Dreamstime

Въображението на човек е много относително. Преминава през различни фази и се развива в различни посоки. Ако преди е стигало до вълшебни царства с принцове и принцеси, ходело е на експедиции с космически кораби, то идва моментът, в който може да ни заведе до басейна... по други причини.

 

Секс в басейна – кой ли не си го е помислял поне веднъж. А само в басейна ли може? Ето къде още можете да експериментирате с половинката си. В любовта няма правила и граници.

 

 

В джакузито - балончета, ароматни соли, струйки вода действат възбуждащо и за вас, и за половинката ви. Джакузито предлага невероятна атмосфера за много нежност и още повече страст.

 

В банята - изненадайте любимия, докато се къпе, или сама го повикайте, докато сте вътре. Най-приятното е, че „грехът“ се извършва у дома, на тихо и спокойно. Ако банята го позволява, наредете свещи, пуснете музика и напълнете ваната за романтично отпускане накрая.

 

На плажа - екзотично, привлекателно място за секс. Потърсете си скришно място, усамотете се и се насладете на атмосферата, обстановката и най-вече – един на друг!

 

В басейна - тук ще избегнете пясъка от плажа... но наистина ли е редно? Водата предлага много възможности за повече пози, гъвкавост и страст. Уверете се, че няма да има кой да ви обезпокои, и се гмурнете заедно с любимия.

 

По какъв начин ще допринесе новото място за любовния ни живот? С експериментирането на нови места, двамата влюбени опознават и себе си, и другия по-отблизо. Липсва комфорта на леглото, но пък тръпката е много по-силна. Имате свобода за повече раздвиженост и опити, ще се чувствате сякаш сте в облаците. Развинтва фантазията и действа като спусък за страстна любов.

 

Още любопитни статии четете в Az-jenata.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nanayoana
преди 10 години

До ameli: saglasna

sky.of.lust
преди 10 години

абе вие *** ли сте :D

ameli
преди 10 години

Толкова *** съвети на едно място отдавна не бях чела..

koshtramba
преди 10 години

И тоя от снимката прилича на баща й.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия