Открий ерогенните зони на гаджето си и го побъркай от удоволствие! (+ 18)

2013-05-09 14:00:00
Открий ерогенните зони на гаджето си и го побъркай от удоволствие! (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Всеки човек има ерогенни зони. При някои те са по-силно изразени и човек лесно се възбужда, докато при други се намират трудно и трябва да се постараете, за да разберете какво доставя истинско удоволствие на интимния ви партньор.

 

Понеже ерогенните зони на жените са известни и на мъжете не са им нужни напътствия, нека поговорим за мъжете и местата, които ги възбуждат. Голяма част от представителките на нежния пол пропускат съществени места по мъжкото тяло и по този начин лишават любимия си от доста чувствени и възбуждащи моменти.

 

 

Хубаво е една двойка да не се притеснява да говори на тема „секс“. Вместо да се лутате месеци наред, докато откриете какво му доставя удоволствие и да чакате същото време, докато той открие същото, седнете, поговорете си, споделете това, което мислите и се радвайте на качествен и задоволителен сексуален живот.

 

Момичета, когато правите секс, следете невербалните знаци на партньора си. Така ще може сами да установите какво харесва, въпреки че вече ви е казал. Някои мъже спестяват част от информацията поради няколко причини – или се срамуват от това, което им харесва по време на секс, или искат да остане нещо, което да откриете сами. Все пак никой не иска да бъде отворена книга за околните.

 

Никой не харесва да прави секс с егоист. Затова се раздавайте и радвайте партньора си. Ако той е задоволен, вие също ще бъдете. Бъдете активна, покажете му, че ви харесва това, което правите – както самият сексуален акт, така и нещата, които му правите.

 

Повечето мъже и жени харесват целувките по врата и ушите. Затова наблегнете на тази част от тялото. Първоначално започнете с нежните целувки и докосвания, а когато положението се разгорещи – захапете го лекичко и преминете към по-страстните целувки. Когато целувате ушите му, може и да ме нашепвате някакви неща. Няма значение точно какви, важното е да говорите тихо, спокойно и възбудено.

 

Когато гледате филм, може също да го дарявате с ласки. Мъжете обичат да бъдат докосвани. Галете го нежно по ръцете, докато сте в киното или на дивана в хола. Това действа изключително възбуждащо и на двата пола.

 

Много е важно да бъдете нежни с партньора си. Така ще сте сигурни, че харесва нещата, които правите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия