Как да се изправиш отново на крака след раздялата?

2013-05-05 22:00:00
Как да се изправиш отново на крака след раздялата?
Снимка: sxc.hu

Раздялата с човек, когото сте обичали, винаги е болезнена. Без значение дали сте били заедно няколко седмици, месеци или години, когато сте били влюбени в някого, е трудно да го забравите само за няколко дни. И макар да не съществуват универсални правила за това, как най-лесно да се изправите отново на крака след раздялата, предлагаме ви 5 лесни стъпки, които ще ви помогнат отново да върнете усмивката на лицето си и вярата в любовта.

 

Танцувайте

 

Излезте с приятелите си на дискотека и танцувайте цяла нощ под звуците на любимата ви музика. Танците стимулират по естествен начин производството на ендорфини в кръвта, което мигновено ще повдигне настроението ви и ще ви накара да се чувствате по-добре. Нищо чудно да срещнете и някой нов привлекателен човек, който да пробуди интереса ви.

 

 

Споделяйте

 

Ако нещо ви тежи, споделете с приятелите си. Те са винаги до вас и винаги ще ви подкрепят в трудните ситуации. Ако имате нужда да излеете мъката си, просто го направете. Споделеният проблем е половин проблем.

 

 

Направете нещо различно

 

Сега е моментът да изпробвате нови неща и да си подарите нови усещания. Скочете с бънджи или пък започнете да ходите на латино танци. Адреналинът от екстремните занимания ще повдигне самочувствието ви и ще ви накара да се чувствате по-добре, а новото ви хоби ще създаде у вас усещането, че сте нов човек, който заслужава нещо по-добро от бившия/бившата ви.

 

 

Освежете външния си вид

 

Обновете гардероба си, променете прическата си или просто отидете на маникюр – грижите за себе си ще ви придадат увереност и ще ви накарат отново да се чувствате привлекателни и желани. Удовлетвореността от красивия ви външен вид със сигурност ще помогне за заздравяването и на вътрешните ви рани.

 

 

Усмихвайте се

 

Никога не забравяйте да се усмихвате. Доказано е, че в колкото и лошо настроение да е един човек, той започва да се чувства по-добре, когато придобие усмивка на лицето. Гледайте от положителната страна на нещата и се заредете с прекрасни мисли. Бъдете сигурни, че най-доброто тепърва ви предстои.

 

Снимка: sxc.hu

 

Никога не забравяйте, че краят на една връзка е просто началото на следващата. Животът ви не свършва след раздялата, а само отваря своята нова страница. Знайте, че точният човек ви чака някъде... трябва единствено да положите усилия, за да го намерите! :)

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
KostenurkataSpindi
преди 11 години

така е "_+

JDeel
преди 11 години

"Никога не забравяйте, че краят на една връзка е просто началото на следващата."Следвайки този принцип някои се захващат в многобройни и краткотрайни връзчици, и накрая пак са недоволни :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия