Няколко любопитни и забавни факти за секса

2013-04-26 11:30:00
Няколко любопитни и забавни факти за секса
Снимка: Dreamstime

Хората винаги се вълнуват на тема „секс“, без значение на колко години са. Разбира се, тази тема е най-актуални за тийнейджърите, които тепърва започват да водят сексуален живот. Като всяко нещо и при секса има интересни факти, които не знаете и със сигурност ще ви изненадат. Вижте кои са най-разпространените секс факти:

 

Вкусът на спермата зависи от храна – това е известно на доста хора, но със сигурност все още има мъже и жени, които смятат, че това си зависи от самия човек. Истината е, че храната оказва влияние върху вкуса на спермата.

 

Снимка: sxc.hu

 

Жена има право да убие неверния си съпруг – това обаче е позволено само в Хонг Конг и ако е направено с голи ръце. В противен случай е наказуемо.

 

Сексът е най-доброто лекарство – преди много, много години вибраторът е бил използван на лечение на жени, които са се разболели от истерия. След това лекарите го използвали, за да подобрят състоянието на дами, които имат симптоми на маниакална депресия. Представителките на нежния пол достигали до оргазъм и по този начин снемали стреса от себе си и се подобрявали.

 

Снимка: Dreamstime

 

Оралният секс се харесва на всички – не си мислете, че само хората си падат по този вид секс. Напротив! Козите, хиените и маймуните също го практикуват често и с удоволствие.

 

Тампоните са били парче дърво, увито с парцал – преди години, когато жените решили, че трябва да спират кръвотечението, още докато е вътре, са измислили следния тампон – парче дърво, увито в парцал. От нежелана бременност пък са се предпазвали, благодарение на кози и овчи черва.

 

Снимка: Dreamstime

 

Спермата е полезна за зъбите – доказано е, че в нея се съдържа цинк и калций, а тези неща помагат за предотвратяването на зъбен кариес.

 

Клиторът доставя удоволствие – това е единствената му функция и повечето жени знаят, че стимулирането му е изключително приятно нещо. За съжаление, в Нигерия все още има традиция жените да се обрязват и да им се отнема това удоволствие.

 

Снимка: Dreamstime

 

Мъжете отделят повече сперма, когато правят тройка – но не каква да е, ами с още един мъж и една жена. Причината е, че по този начин мъжът стимулира инстинкта си за надмощие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
doggy_ivanov
преди 11 години

Тва за спермата и зъбите ме преби ;д ! А колкото до вкуса е кво значи че трябва да ядем ананаси и грозде преди всеки път да правим секс? ;д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия