Кои са най-подходящите песни за секс (+ видео)

2013-04-19 10:52:00
Кои са най-подходящите песни за секс (+ видео)
Снимка: Dreamstime

Обичате ли да правите секс? А как ви звучи да се отдадете на партньора си под звуците на някоя предразполагаща към любов песен? Не е нужно парчето да бъде ритмично, за да пасне идеално на секса, който ще правите. Може да си пуснете някоя бавна секс джаз песен, някаква любовна балада или някое ритмично парче, което ще ви даде допълнително количество енергия. Вижте няколко добри песни, които са подходящи за фон, докато правите секс:

 

1. Marvin Gaye - "Let's Get It On" или Sexual Healing" – тези парчета определено лъхат на секс. Ако въпросните две песни не ви допадат, изберете си нещо друго на Marvin Gaye. Голяма част от парчетата му са изключително подходящи като фон за секс, особено за любовната игра.

 

 

2. James Brown - “Sex Machine” - ритъмът на тази песен като цяло е спокоен, но в същото време е доста подходящ за интимни ласки. Затова, ако харесвате гласа на James Brown, заредете тази песен в папката си с парчета, подходящи като фон по време на секс.

 

 

3. R. Kelly - “Bump N` Grind” - може да не сте му почитатели, но не може да отречете, че тази песен е перфектна като фон по време на любовната игра. Бавна, нежна и ... страстна.

 

 

4. Nine Inch Nails – "Closer" - ритъмът на песента не е от най-бързите, но текстът определено е подходящ за секс, поне за хората, които обичат по-грубите изпълнения и думи.

 

 

5. Barry White - "My First My Last My Everything" – всяка песен на Barry White е изключително секси. Причината е в гласа му. Най-вероятно доста бебета, заченати през 70-те години, са се появили на бял свят под звуците на неговите парчета.

 

 

6. Club 8 - “Love In December” - това парче е изключително подходящо за правене на секс през студените зимни месеци. Една нежна песен с един изключителен текст ...

 

„ Не се тревожи

Можеш да разчиташ на мен

Не се притеснявай за мен

Познаваш ме добре

Не се тревожи

Аз ще бъда до теб

За да те хвана, когато паднеш “

 


 

 

За да правите хубав секс с половинката си, не е нужно да слушате някоя нежна песен. Това, което трябва да направите е да се отдадете напълно на интимния си партньор и да не бъдете егоист под завивките. В никакъв случай не пропускайте любовната игра, защото тя ще ви разгорещи допълнително. И най-важното – правете любов, а не секс!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия